8 metus NBA lygoje žaidęs ir 2004 m. su Detroito „Pistons“ čempionu tapęs D. Hamas nuo 2011 m. darbavosi įvairių NBA komandų trenerių štabuose.

2011-2013 metais jis talkino „Lakers“ strategams Mike'ui Brownui ir Mike'ui D’Antoniui, nuo 2013 iki 2018 m. buvo Atlantos „Hawks“ vyriausiojo trenerio Mike'o Budenholzerio asistentu, o nuo 2018 metų darbavosi Milvokio „Bucks“ komandoje. Su šia ekipa 48-erių specialistas 2021 metais iškovojo NBA čempionų titulą.

D. Hamas taps 28-uoju „Lakers“ vyriausiuoju treneriu per visą tituluočiausio NBA klubo istoriją. Nors Los Andželo klubas oficialaus pranešimo dar nepaskelbė, bet „Lakers“ lyderis LeBronas Jamesas jau pasveikino naująjį strategą Twitter socialiniame tinkle.


„Lakers“ atleido Franką Vogelį balandžio 11 d. po to, kai „Lakers“ sezoną baigė tik 11-oje vietoje Vakarų konferencijoje ir nepateko į atkriantamąsias varžybas. Per tris sezonus F. Vogelio treniruojama „Lakers“ ekipa iškovojo 127 pergales ir patyrė 98 pralaimėjimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją