Net 99 iš 100 šiuose rinkimuose dalyvavuvių žurnalistų į pirmą penketuką įrašė geriausiai besiginančiu 2021-2022 m. sezono NBA žaidėju pripažintą Bostono „Celtics“ atstovą Marcusą Smartą. 28-erių gynėjas iš viso surinko 198 balus iš 200 galimų.

95 paminėjimų pirmame geriausiai besiginančių NBA krepšininkų penkete sulaukė Finikso „Suns“ puolėjas Mikalas Bridgesas. Jo sąskaitoje – 193 balai.

Be M. Smarto ir M. Bridgeso į pirmąjį geriausiai besiginančių žaidėjų simbolinį penketą pateko Jutos „Jazz“ vidurio puolėjas Rudy Gobertas (171 balai), Milvokio „Bucks“ lyderis Giannis Antetokounmpo (156) ir Memfio „Grizzlies“ aukštaūgis Jarenas Jacksonas (153).

Tris kartus per savo karjerą geriausiai besiginančiu krepšininku išrinktas prancūzas į pirmą penketuką pateko šeštą kartą iš eilės, o 2019-2020 m. geriausiu gynybos specialistu pripažintas graikas – ketvirtą kartą paeiliui.

M. Smartui tai buvo trečias patekimas į pirmą geriausiai besiginančiųjų krepšininkų penketuką, o M. Bridgesas ir J. Jacksonas šioje prestižinėje kompanijoje atsidūrė pirmą kartą.

Antrajame geriausiai besiginančiųjų krepšininkų simboliniame penkete – Majamio „Heat“ centras Bamas Adebayo (152), Milvokio „Bucks“ gynėjas Jrue Holiday (89), Filadelfijos „76ers“ australas Matisse'as Thybulle'as (87), „Celtics“ aukštaūgis Robertas Williamsas III (70) ir „Golden State Warriors“ puolėjas Draymondas Greenas (36).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)