N. Jokičiaus statistika reguliariajame sezone siekė 27,1 taško, 13,8 atkovoto ir 1,5 perimto kamuolio, 7,9 rezultatyvaus perdavimo, 0,9 bloko ir 3,8 klaidos.

Vis dėlto sėkmės atkrintamosiose varžybose Denverio „Nuggets“ klubui 27-erių 211 cm ūgio puolėjas negarantavo – jo komandą pirmame etape 4-1 eliminavo „Golden State Warriors“.

Serbas MVP apdovanojimą atsiims antrus metus iš eilės. Prieš tai dusyk paeiliui laureatu tapo graikas Giannis Antetokounmpo, tad europiečiai šį prizą laimi jau ketvirtą sezoną iš eilės.

Nikola Jokičius

Prieš tai per visą istoriją vienintelis legionierius iš Europos, tapęs geriausiu pajėgiausioje planetos lygoje, buvo vokietis Dirkas Nowitzkis, įvertinimo sulaukęs 2007 metais.

Šiemet pagrindiniu N. Jokičiaus varžovu laikytas Filadelfijos „76ers“ aukštaūgis iš Kamerūno Joelis Embiidas, kuris neseniai pradėjo procedūras dėl Prancūzijos pilietybės įgijimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją