Nugalėtojus į pergalę vedė Luka Dončičius. Slovėnas pelnė 26 taškus, atkovojo 7 kamuolius ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų

Sunkiai sulaikomas buvo Dorianas Finney-Smithas, pagerinęs savo rezultatyvumo rekordą atkrintamosiose varžybose (24). Jis varė varžovus į neviltį taikliais tritaškiais – pataikė 8 iš 12.

Iš viso Dalaso ekipa pataikė 20 tritaškių šiose rungtynėse. Visą laiką pirmavusi „Mavericks“ didžiausią persvarą turėjo antrajame kėlinyje – 17 taškų.

„Suns“ komandoje rezultatyviausias buvo Devinas Bookeris su 35 taškais, o Chrisas Paulas dėl pražangų limito buvo priverstas anksčiau baigti rungtynes. 37-erių metų veterano sąskaitoje – vos 5 taškai.

Po rungtynių Ch. Paulas skundėsi, kad jo šeima arenoje buvo užpulta vietos fano. Šis buvo apsaugos išlydėtas iš arenos.

Penktosios serijos rungtynės vyks antradienį Finikse.

Majamio „Heat“ sekmadienį nesusitvarkė su apsauginę kaukę dėvinčiu Joeliu Embiidu, o ypač su pergalės faktoriumi tapusiu Jamesu Hardenu.

Jei J. Embiidas pelnė 24 taškus, atkovojo 11 kamuolių ir kalba, kad dar nežaidžia geriausio savo krepšinio, tai Barzdos pravardę turintis J. Hardenas į varžovų krepšį sukratė 31 tašką, o jo tritaškiai rungtynių pabaigoje atėmė „Heat“ krepšininkams bet kokią viltį.

„76ers“ Filadelfijoje šventė pergalę 116:108 (30:28, 34:28, 25:29, 27:23) ir išlygino serijos iki 4 pergalių rezultatą 2-2.

„Heat“ komandoje išsiskyrė Jimmy Butleris, pelnęs 40 taškų.

Pirmąsias dvejas rungtynes Majamyje laimėjo „Heat“, bet ten nežaidė traumą gavęs J. Embiidas.

Penktosios serijos rungtynės vyks antradienį Majamyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją