„Warriors“ puolėjas Draymondas Greenas pateko į NBA įspūdingiausių epizodų rinkinius su iš Nikolos Jokičiaus perimtu kamuoliu.

Tai buvo ir esminis aikštės šeimininkus stabdantis momentas, po kurio tapo aišku, kad „Warriors“ sekmadienį Denveryje gali žengti į kitą etapą.

Likus žaisti daugiau nei 3 min. „Nuggets“ dar pirmavo 111:109, tačiau tuomet net šešiose atakose nesugebėjo pelnyti nė taško, o iniciatyvą perėmę svečiai išplėšė pergalę.

N. Jokičiaus pasirodymas ketvirtadienį įspūdingas – 37 taškai ir 18 atkovotų kamuolių. Dar 18 taškų pridėjo Aaronas Gordonas.

„Manau, kad mums to labai reikėjo po dviejų metų, per kuriuos nepatekome į atkrintamąsias varžybas. Kai atėjau čia dirbti, 7 metus iš eilės buvome atkrintamosiose varžybose, iš jų – 5 kelionės į finalus. Tikrai nelengva buvo psichologiškai pastaruosius dvejus metus nežaisti atkrintamųjų. Vaikinai laimingi, kad sugrįžo ir žaidžia su didžiule energija“, – kalbėjo „Warriors“ strategas Steve'as Kerras.

Kitų rungtynių rezultatai:

Minesotos „Timberwolves“ – Memfio „Grizzlies“ 95:104 (serija 1-2)

Jutos „Jazz“ – Dalaso „Mavericks“ 118:126 (serija 1-2)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją