23-ejų snaiperis sužaidė prasčiausias karjeros rungtynes, o lyderio pasigedusi Atlantos ekipa svečiuose 91:115 (17:23, 23:36, 20:27, 31:29) nusileido Majamio „Heat“ komandai, kuri serijoje iki keturių pergalių išsiveržė į priekį 1-0.

„Vanagų“ komandos žvaigždė T. Youngas demonstravo savo sparnus ir jau pirmosiomis susitikimo minutėmis susikibo su „Heat“ lyderiu Jimmy Butleriu. Abiems krepšininkams buvo skirtos techinės pražangos, o likęs mačas gerokai sėkmingiau klostėsi J. Butleriui.


T. Youngas šiose rungtynėse pelnė vos 8 taškus, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir 4 kartus suklydo. Amerikietis iš žaidimo pataikė tik vieną metimą iš dvylikos, o pro šalį skriejo visi septyni jo mesti tritaškiai.

Reguliariajame sezone T. Youngas per mačą vidutiniškai įmesdavo po 28,4 taško. Jo indėlio stokojusi Atlantos komanda akistatoje su „Heat“ iš žaidimo atakavo viso labo 39 proc. tikslumu. Gelbėti mėgino 17 taškų pelnęs Danilo Gallinari.


Viso susitikimo metu dominavusią Majamio ekipą į priekį vedė 8 tritaškius pataikęs ir 27 taškus surinkęs Duncanas Robinsonas, 21 pridėjęs J. Butleris ir 16 pelnęs P.J. Tuckeris.

Antrasis serijos susitikimas Majamyje bus žaidžiamas trečiadienį.

Pastaruoju metu T. Youngas vis dažniau yra vadinamas NBA lygos „blogiuku“. Atletas labiausiai pasižymėjo konfliktais su sirgaliais, todėl itin nemėgstamu jis tapo Niujorko, Filadelfijos ir Klivlando arenose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją