Vadovaujant 67-erių krepšinio specialistui „Kings“ komanda sezoną užbaigė su 30 pergalių ir 52 pralaimėjimais, taip jau 16-ą kartą paeiliui nepatekdama į atkrintamąsias varžybas.

A. Gentry, dar lapkritį komandos vairą perėmęs iš atleisto Luke'o Waltono, sulaukė „Kings“ generalinio vadybininko Monte McNairo padėkos, tačiau darbų prie Kalifornijos sostinės komandos vairo nebetęs.

Klubas jau pradėjo naujojo trenerio paieškas. Anot ESPN, tarp galimų kandidatų treniruoti „Kings“ yra Kenny Atkinsonas, Steve'as Cliffordas, Markas Jacksonas, Mike'as Brownas, Charlesas Lee ir Darvinas Hamas. Pastarieji du yra praėjusį sezoną NBA čempione tapusios Milvokio „Bucks“ komandos vyriausiojo trenerio asistentai.

Tai bus trečiasis „Kings“ treneris per tiek pat sezonų bei šeštasis nuo 2014-ųjų, kai klubas išsiskyrė su Michaelu Malone'u.

Pranešama, kad A. Gentry turi dar metus galiojančią sutartį su „Kings“ ir gali užimti naują poziciją klubo vadovybės tarpe.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją