D. Sabonis dėl stipraus kelio sumušimo nežaidžia nuo kovo 20-os dienos ir veikiausiai per likusias trejas reguliariojo sezono rungtynes į aikštę nebeišbėgs.

„Kings“ NBA Vakarų konferencijoje užima 12-ą vietą ir prarado bet kokias galimybes pasiekti net įkrintamųjų varžybų (7-10 vietos) zoną.

J. Valančiūnas nuo sausio 31-os dienos žaidė 29 rungtynes iš eilės, tačiau prieš antradienio dvikovą su „Kings“ Naujojo Orleano ekipos vidurio puolėjo galimybėmis pasirodyti abejojama dėl atsiradusių čiurnos skausmų.

„Pelicans“ gali užsitikrinti vietą įkrintamosiose varžybose, jei laimės prieš „Kings“, o „Lakers“ pralaimės Finikse.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komandos šį sezoną jau sužaidė triskart, du kartus pergalę šventė Sakramento klubas.

Abu Lietuvos rinktinės žaidėjai Sakramente antradienį turėtų pasimatyti su mūsų šalies nacionalinės ekipos strategu Kaziu Maksvyčiu ir aptarti būsimus vasaros planus bei žaidimą Europos čempionate.

D. Sabonis šį sezoną žaisdamas Indianos „Pacers“ ir Sakramento „Kings“ komandose vidutiniškai per rungtynes pelnė 18,9 taško, atkovojo 12,1 kamuolio i atliko 5,2 rezultatyvaus perdavimo.

J. Valančiūnas šį sezoną rinko šiuos vidurkius: 17,9 taško, 11, atkovoto kamuolio ir 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

K. Maksvytis šiuo metu vieši JAV, kur jau susitiko su kandidatu į Lietuvos rinktinę Ignu Brazdeikiu, vilkinčiu Orlando „Magic“ marškinėlius.

Puolėjas patvirtino treneriui, kad nori vilktis Lietuvos rinktinės aprangą ir padėti rinktinei Europos čempionate, kuris rugsėjo 1 – 18 dienomis vyks Vokietijoje, Italijoje, Sakartvele ir Čekijoje.

Lietuvos rinktinė B grupėje susigrums su Prancūzija, Slovėnija, Vokietija, Vengrija, Bosnija ir Hercegovina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją