Antrajame mačo kėlinyje buvo pastebėta, kad užsiliepsnojo virš fanų tribūnų pakabinta garso kolonėlė. Žaidėjai buvo išvesti į rūbinę, o sirgaliai – iš arenos.

Po 70 minučių rungtynės buvo pratęstos, tačiau jau be sirgalių. Be palaikymo likę „Raptors“ krepšininkai nesutriko ir iškovojo lengvą pergalę 131:91.

Geriausią individualų pasirodymą NBA lygoje praėjusią naktį surengė Denverio „Nuggets“ žvaigždė Nikola Jokičius, kuris akistatoje su Oklahomos „Thunder“ pelnė 35 taškus, atkovojo 12 kamuolių ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus. Jo vedama ekipa triumfavo 113:107.

Serbui nenusileisti mėgino jo tautietis – „Thunder“ 20-metis talentas Aleksejus Pokuševskis. Jaunasis vidurio puolėjas buvo ryškiausias Oklahomos klubo žaidėjas ir pelnė 17 taškų, atkovojo 5 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Praėjusią naktį NBA lygoje susitiko ir dvi „lietuviškos“ komandos, tačiau lietuviai Sakramento „Kings“ ir Orlando „Magic“ akistatoje ant parketo nepasirodė.

„Kings“ po pratęsimo šventė sunkią pergalę 114:110. Domantas Sabonis nežaidė dėl traumos, o Ignas Brazdeikis – trenerio sprendimu.

Kiti rezultatai:

Naujojo Orleano „Pelicans“ 103:107 San Antonijaus „Spurs“

Klivlando „Cavaliers“ 94:98 Čikagos „Bulls“

Majamio „Heat“ 95:110 Bruklino „Nets“

Memfio „Grizzlies“ 127:102 Milvokio „Bucks“

Portlando „Trail Blazers“ 98:115 Hjustono „Rockets“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją