S. Bey buvo nesulaikomas prie trijų taškų linijos. Jis pataikė 10 iš 14 tritaškių ir padėjo „Pistons“ nutraukti 4 iš eilės pralaimėjimų seriją.

„Prieš pora dienų Bruklino „Nets“ žvaigždė surengė 60 taškų pasirodymą prieš tą pačią Orlando „Magic“ ekipą.

„Mačiau tų rungtynių apžvalgą ir tai mane įkvėpė. Manau, kad per pastarąsias kelias savaites nuostabių pasirodymų buvo kaip niekada daug. Esu dėkingas, kad man tai irgi pavyko“, – sakė S. Bey.

201 cm ūgio puolėjas pirmąjį kėlinį baigė pelnydamas 5 taškus per mažiau nei 5 sekundes. „Jis įpusėjus rungtynėms jau buvo surinkęs 30 taškų ir žinoma, kad mes tikėjomės 50“, – sakė „Pistons“ vidurio puolėjas Isaiah Stewartas, pats prisidėjęs 16 taškų ir 10 atkovotų kamuolių.

Antrajame kėlinyje iniciatyvą perėmę „Pistons“ krepšininkai ėmė didinti savo persvarą, kuri paskutiniame ketvirtyje siekė 17 taškų.

„Viskas vyko iš rungtynių eigos. Tikrai nebuvo taip, kad atėjęs pasakiau, ką padarysiu šį vakarą. Reikia pagauti ritmą. Mano komandos draugai man labai padėjo ir drąsino ir toliau žaisti agesyviai“, – kalbėjo S. Bey.


Puolėjas 2020 metų NBA naujokų biržoje buvo pakviestas 19-u šaukimu Bruklino „Nets“, tačiau netrukus mainais persikėlė į Detroitą.

Lietuvių kilmės Ignas Brazdeikis aikštės šeimininkams per 15 min. pelnė 7 taškus (2/2 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai), atkovojo 2 kamuolius ir kartą prasižengė.

Magic“: Franzas Wagneris 26, Terrence'as Rossas 17, Moritzas Wagneris 16 (12 atk.k.), Cole'as Anthony 12.

Pistons“: Saddiqas Bey 51 (9 atk.k.), Marvinas Bagley II 20 (11 atk.k.), Isaiah Stewartas 16 (10 atk.k.), Cory Josephas 13.

Kovo mėnesį tai buvo jau 8-as kartas NBA rungtynėse, kai vienas žaidėjas pelno 50 ir daugiau taškų.

Be S. Bey (51) tai padarė LeBronas Jamesas (56), Jaysonas Tatumas (54), Kyrie Irvingas (50), L. Jamesas (50), Kevinas Durantas (53), Karl-Anthony Townsas (60) ir K. Irvingas (60).

Paskutinį kartą daugiau nei 8 kartus per mėnesį 50 taškų riba buvo kirsta 1962 metų gruodį. Tuomet 6 kartus 50 ir daugiau taškų pelnė Wiltas Chamberlainas („Warriors“) ir triskart – Elginas Bayloras („Lakers“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją