Danas, kuris po Rusijos invazijos į Ukrainą paliko Maskvos CSKA gretas, su „Saulėmis“ pasirašė dvišalę sutartį iki sezono pabaigos.

Šiemet Iffe, dėl žaidimo minučių konkuravęs ir su Mariumi Grigoniu, Eurolygoje vidutiniškai rinko po 9,1 taško, 2,5 atkovoto kamuolio ir 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Įdomu, kad Danijos krepšinio talentas prieš praėjusį sezoną buvo siūlomas ir Kazio Maksvyčio treniruojamai Permės „Parmai“.

„Prieš tai jis turėjo vidutinį sezoną Ispanijoje, kur buvo atsarginis žaidėjas su nedaug žaidimo minučių. Mano pagrindinės abejonės buvo dėl jo tolimo metimo ir gebėjimo būti grynai pirmu numeriu, įžaidėju. Na, bet vėliau pamačiau, kokiu lygiu jis žaidžia ir kokius sunkius lemiamus metimus pataiko. Jis yra labai fiziškas, atletiškas gerai ginasi ir fantastiškai pataiko iš toli“, – „Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ yra pasakojęs K. Maksvytis.

Neabejotinu Zeliona Guros „Stelmet“ klubo lyderiu tapęs Iffe greitai patraukė ir CSKA dėmesį.


G. Lundbergas praėjusioje atrankoje į Europos čempionatą skriaudė ir lietuvius.

Burbule Vilniuje sensacingai 28 taškais nuskausminęs Lietuvos rinktinę (80:76) danas jau kitą dieną atseikėjo 38 taškus ir į Čekijos krepšį (91:90).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)