Permainingose rungtynėse pradžioje pirmavo „Warriors“, vėliau iniciatyvą perėmė Denverio komanda, susikrovusi 14 taškų persvarą. Pastaroji ištirpo paskutiniame kėlinyje, kai vėl dominuoti aikštėje pradėjo svečiai.

Likus žaisti 2 minutes iki rungtynių pabaigos rezultatas buvo lygus 102:102.

Tuomet S. Curry dvitaškiu išvedė „Warriors“ į priekį, dar du tritaškius iš eilės pataikė Jordanas Poole'as, o nokautą patyrę „Nuggets“ krepšininkai nesugebėjo pelnyti nė taško iki finalinės dvikovos sirenos.

Šių rungtynių trečiajame kėlinyje S. Curry kirto vieną reikšmingiausių NBA rezultatyvumo linijų – tapo vienu iš 49-ių žaidėjų lygos istorijoje, pelniusiu 20 tūkst. taškų per savo karjerą.

Tai jis padarė sau labiausiai priimtinu būdu – nuo tritaškio linijos. Iš viso snaiperio sąskaitoje – 34 taškai.


Nuggets“: Nikola Jokičius 23 (12 atk.k., 9 rez.p.), Monte morrisas 19, Jeffas Greenas 11, aaronas Gordonas ir Bonesas Hylandas po 10.

Warriors“: Stephenas Curry 34 (9 atk.k.), Jordanas Poole'as 21, Klay Thompsonas ir Jonathanas Kuminga po 18.

Į Filadelfiją su Bruklino „Nets“ komandos marškinėliais grįžęs Benas Simmonsas buvo nušvilptas „76ers“ gerbėjų, tačiau su Kevinu Durantu priešakyje svečiai triuškinančiai triumfavo 129:100 (40:23, 32:28, 30:19, 27:30).

„Boo Ben“ sirgalių kurtoje atmosferoje atvykėliai įpusėjus rungtynėms pirmavo 72:51, o po didžiosios pertraukos skirtumą padidino iki 32 taškų.

„Visi mes priimame Beną kaip savo brolį. Žinojome, kokia atmosfera mūsų laukia. Manau, jiems buvo sunku buvo apie Beną skanduoti, kai jų komanda tiek atsiliko“, – kalbėjo K. Durantas.

Jo sąskaitoje 25 taškai, 14 atkovotų kamuolių ir 7 rezultatyvūs perdavimai.

„Mes jautėme Beną savo širdyse. Jei jūs puolate Beną, jūs puolate mus“, – sakė kita „Nets“ žvaigždė Kyrie Irvingas, kurio sąskaitoje 22 taškai. Prie pergalės 24 taškus pridėjo Sethas Curry.

Dėl traumos B. Simmonsas dar nerungtyniauja, o jo mainuose dalyvavęs ir iš Bruklino į Filadelfiją persikėlęs Jamesas Hardenas ketvirtadienį pataikė vos 3 iš 17 metimų.

Į Filadelfiją taip pat grįžo buvę „76ers“ žaidėjai S. Curry ir Andre Drummondas, kurie taip pat dalyvavo B. Simmonso ir J. Hardeno mainuose. A. Drummondas nugalėtojams pelnė 7 taškus ir atkovojo 7 kamuolius.

76ers“: Joelis Embiidas 27 (12 atk.k.), Tobias Harrisas 16, Jamesas Hardenas ir Georgesas Niangas po 11.

Nets“: Kevinas Durantas 25 (14 atk.k.), Sethas Curry 24, Kyrie Irvingas 22, Jamesas Johnsonas 16, Bruce'as Brownas 11.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)