Aukštaūgis dėl „agresyvaus elgesio ir fizinio kontakto su arbitru“ yra suspenduojamas vienerioms rungtynėms, trečiadienį pranešė NBA.

ESPN skelbia, jog dėl to D. Sabonis praras apie 127 tūkst. JAV dolerių.

Primename, kad rungtynėse su Niujorko „Knicks“ 25-erių lietuvis pirmą kartą per savo šešerius karjeros NBA lygoje metus buvo išvarytas iš aikštės. Ketvirtame kėlinyje po užfiksuotos pražangos jis nesusivaldė, užsipuolė teisėją ir buvo nubaustas dviem techninėmis pražangomis iš eilės.


Iki šio epizodo D. Sabonis aikštėje praleido 37 min., per kurias pelnė 19 taškų, atkovojo 13 kamuolių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Namuose žaidę „Kings“ pralaimėjo 115:131.

Artimiausias mačas Sakramento atstovų laukia taip pat savoje aikštėje su Denverio „Nuggets“ – tad D. Saboniui neteks intriguojančioje dvikovoje susidurti su Nikola Jokičiumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)