Rungtynių užbaigti aikštėje nepavyko Domantui Saboniui. 25-erių lietuvis pirmą kartą per savo šešerius karjeros NBA lygoje metus buvo išvarytas iš aikštės. Ketvirtajame kėlinyje „Kings“ aukštaūgis nesusivaldė, užsipuolė teisėją ir buvo nubaustas dviem techninėmis pražangomis iš eilės.

D. Sabonį itin suerzino arbitro sprendimas fiksuoti pražangą prieš po krepšiu įsiveržusį Immanuelį Quickley – lietuvio nuomone, varžovą jis sustabdė pagal taisykles, tačiau arbitras toje situacijoje įžvelgė taisyklių pažeidimą.

Iki šio epizodo D. Sabonis aikštėje praleido 37 min., per kurias pelnė 19 taškų (6/11 dvit.,0/2 trit., 7/9 dvit.), atkovojo 13 kamuolių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Rezultatyvesni „Kings“ gretose buvo De'Aaronas Foxas ir Harrisonas Barnesas, surinkę atitinkamai 24 ir 23 taškus.

Tiek D. Saboniui, tiek jo komandos draugams visiškai nesisekė tvarkytis su varžovų lyderiu Juliusu Randle'u, kuris per 34 min. pelnė net 46 taškus (10/15 dvit., 8/16 trit.) ir atkovojo 10 kamuolių. Dar 29 taškus pridėjo R.J. Barrettas, 27 – I. Quickley.

Pažymėtina, kad po 20 min. „Kings“ pirmavo 63:48, tačiau po ilgosios pertraukos iš šeimininkų gynybos įtvirtinimų J. Randle'as su kompanija paliko tuščią vietą.

„Pirma rungtynių pusė buvo gera, tačiau vėliau mes tiesiog nebekovojome. Turime tai ištaisyti, jeigu dar norime dėl kažko kovoti. Nusivylimo buvo daug. Aš tikrai buvau nusiteikęs laimėti, todėl ir susierzinimo toje situacijoje netrūko“, – po mačo pripažino D. Sabonis.

Kiti rezultatai

Detroito „Pistons“ – Atlantos „Hawks“ 113:120, Filadelfijos „76ers“ – Čikagos „Bulls“ 121:106, Majamio „Heat“ – Hjustono „Rockets“ 123:106, Minesotos „Timberwolves“ – Portlando „Trail Blazers“ 124:81, Dalaso „Mavericks“ – Jutos „Jazz“ 111:103, San Antonijaus „Spurs“ – Los Andželo „Lakers“ 117:110, Denverio „Nuggets“ – „Golden State Warriors“ 131:124.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)