Dvikovos pradžia nieko blogo nežadėjo aikštės šeimininkams, kurie dar pirmame kėlinyje atsiplėšė nuo svečių 21 taško (34:13) skirtumu, tačiau po didžiosios pertraukos, emocijoms imant viršų, rungtynių kontrolė jiems ėmė slysti iš rankų.

Varžovų technines pražangas taškais vertę „Pelicans“ žaidėjai įgijo dviženklę persvarą ir jau buvo arti pergalės, tačiau visą naštą sau ant pečių užsikrovęs Nikola Jokičius sugebėjo išnešti „Nuggets“ į pratęsimą.

Serbas per ketvirtą kėlinį ir pratęsimą pelnė 30 iš savo 46 taškų, o būtent jo taiklūs baudų metimai ketvirto kėlinio pabaigoje leido išlyginti rezultatą. Jo dominuojantis žaidimas per pratęsimą galiausiai leido Denverio ekipai triumfuoti.

Praėjusio sezono NBA MVP N. Jokičius surinko 17-ą šį sezoną trigubą dublį – 46 taškai, 12 atkovotų kamuolių ir 11 rezultatyvių perdavimų.

Pražangų limitą išnaudojęs ir rungtynes anksčiau laiko baigęs J. Valančiūnas per 30 min. pelnė 19 taškų (8/13 dvitaškiai, 1/3 tritaškiai), atkovojo 14 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir suklydo triskart.

Jonas Valančiūnas prieš "Nuggets". Statistika


Naujojo Orleano ekipoje rezultatyviausias buvo 38 taškus pelnęs Brandonas Ingramas, antrojo kėlinio pabaigoje pataikęs įspūdingą metimą nuo vidurio linijos.

Nuggets“: Nikola Jokičius 46 (12 atk.k., 11 rez.p.), Aaronas Gordonas 28, Monte Morrisas 18, Bonesas Hylandas 11.

Pelicans“: Brandomas Ingramas 38 (9 rez.p.), CJ McCollumas 24 (9 rez.p.), Jonas Valančiūnas 19 (14 atk.k.), Devonte Grahamas 12.

Kitas rungtynes „Pelicans“ žais antradienį Memfyje su vietos „Grizzlies“. J. Valančiūnas stos į akistata su buvusia savo komanda.

Kiti sekmadienio rezultatai:

Vašingtono „Wizards“ – Indianos „Pacers“ 133:123

Hjustono „Rockets“ – Memfio „Grizzlies“ 123:112

Oklahomos „Thunder“ – Jutos „Jazz“ 103:116

Klivlando „Cavaliers“ – Toronto „Raptors“ 104:96

Los Andželo „Clippers“ – Niujorko „Knicks“ 93:116

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją