Trečio kėlinio pabaigoje „Karaliai“ pirmavo 84:77, tačiau ant atsarginių žaidėjų suolo atsisėdus Domantui Saboniui prasileido varžovų spurtą 1:18 ir atsiliko 85:92.

Lietuviui grįžus į aikštę svečių reikalai vėl pasitaisė: po jo taškų rezultatas likus žaisti 1 minutę tapo lygus – 110:110, bet lemiamu metu taškus rinko tik denveriečiai, kuriems pergalę garantavo Monte Morriso tritaškis ir taiklūs Nikolos Jokičiaus baudos metimai.

Ketvirtą nesėkmę iš eilės patyrusių „Kings“ gretose rezultatyviausiai žaidė De'Aaronas Fox su 26 (10 rez. perd.) ir Harrisonas Barnesas su 24 taškais. 15 taškų pridėjo Justinas Holiday'us.

Tuo metu net 33 taškus pastarąjį kartą suvertęs D. Sabonis šį sykį pasižymėjo 14 taškų (6/12 dvitaškiai, 0/2 tritaškių, 2/5 baudos), 16 sugriebtų kamuolių ir 7 rezultatyviais perdavimais.

Pagrindiniais „Nuggets“ vedliais buvo Aaronas Gordonas ir M. Morrisas, sumetę atitinkamai 23 ir 21 tašką. Savo ruožtu N. Jokičius surinko trigubą dublį – 18 taškų 10 atkvootų kamuolių ir 11 rezultatyvių perdavimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją