Alvino Gentry treniruojama komanda išvykoje leido nutraukti net 11 pralaimėjimų seriją Bruklino „Nets“ (30/27), nusileidusi varžovams 85:109 (24:35, 24:20, 18:25, 19:29).

Svečiai krito į duobę jau pačioje susitikimo pradžioje, nustačiusioje toną visai dvikovai. „Kings“ pataikė tik kas trečią metimą „iš žaidimo“ – 31/90 (34 proc.).

Taiklumu neblizgėjo ir D. Sabonis, kuris per 26 min. surinko 9 taškus (4/9 dvitaškių, 0/2 tritaškių, 1/3 baudų), 9 atkovotus kamuolius, 2 rezultatyvius perdavimus ir 3 klaidas.

Domantas Sabonis prieš "Nets". Statistika

Vis dėlto po mačo aukštaūgis gailėjosi nesiėmęs daugiau iniciatyvos.

„Negalime šitaip pradėti rungtynių. Bėdos buvo puolime, nepataikėme daug paruoštų metimų. Aš pats nepasinaudojau savo progomis. Vaikinai ant suolo sako, kad būčiau agresyvesnis, bet aš dar varžausi imtis pernelyg daug iniciatyvos naujoje komandoje, dažnai vietoje metimo renkuosi perdavimą.

Šiandien galėjau būti žymiai agresyvesnis, sužaisti geresnes rungtynes – dar reikia surasti tinkamą balansą. Bet kokiu atveju, aikštėje tiesiog turiu būti savimi – juk dėl to šis klubas mane ir pasikvietė“, – kalbėjo Lietuvos rinktinės atstovas.

Ilgai lauktą „Nets“ pergalę nukalė taip pat naujokai – praėjusią savaitę į Brukliną atvykęs buvusių Filadelfijos „76ers“ atstovų būrys, iškeistas į Jamesą Hardeną bei Paulą Millsapą.

Tiesa, garsiausias iš atvykėlių Benas Simmonsas dar praleido rungtynes dėl traumos, užtat rezultatyviausias buvo pirmą kartą „Nets“ marškinėlius užsivilkęs Sethas Curry (23 taškai).

Tiek jis, tiek dar vienas naujokas Andre Drummondas (11 taškų, 9 atkovoti kamuoliai) iš karto buvo įtraukti į starto penketą.

„Nets“ vertėsi be abiejų klube likusių savo žvaigždžių: traumuoto Kevino Duranto ir Kyrie Irvingo, kuris atsisako vakcinuotis ir dėl Niujorko galiojančių teisės aktų negali padėti komandai namų rungtynėse.

„Nets“: Sethas Curry 23, Bruce'as Brownas ir LaMarcusas Aldridge'as – po 19, Camas Thomasas 14, Andre Drummondas 11;

„Kings“: De'Aaronas Foxas 26, Davionas Mitchellas 13, Donte DiVincenzo 12, Domantas Sabonis 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)