Nugalėtojus į pergalę vedė Brandonas Ingramas, pelnęs 26 taškus, o „Pelicans“ pratęsė pergalių seriją iki keturių iš eilės.

Pirmaujanti komanda keitėsi tik kartą pirmajame kėlinyje, o vėliau Naujojo Orleano komanda turėjo iniciatyvą savo rankose ir ketvirtame kėlinyje mėgavosi 19 taškų persvara.

„Pelicans“ žaidė rungtynes dar be CJ McCollumo, kuris mainų keliu atvyko į Naująjį Orleaną.

Ant atsarginių suolo sėdėjo jau į Portlando „Trail Blazers“ susiruošę išvykti vieni pagrindinių žaidėjų Joshas Hartas ir Nickeilas Alexander-Walkeris, kuriuos sirgaliai pasitiko plojimais.

Svečiams Kevinas Porteris Jr. pelnė 27 taškus, dar 19 pridėjo Christianas Woodas. „Rockets“ pralaimėjo trečias rungtynes iš eilės ir septintas per paskutines 8 rungtynes.


J. Valančiūnas per 24 min. pelnė 13 taškų (5/6 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 3/3 baudos), atkovojo 8 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, 5 kartus suklydo ir buvo priverstas anksčiau laiko sėstis ant atsarginių žaidėjų suolo dėl 6 pražangų.

„Pelicans“ ketvirtadienį namie žais su Majamio „Heat“. Tai bus antrosios iš 6 iš eilės rungtynių savo aikštėje.

Dabar jau oficialiai buvusi Domanto Sabonio komanda Indianos „Pacers“ beveik neturėjo jokių vilčių į pergalę Atlantoje – nusileido „Hawks“ ekipai 112:133 (22:40, 28:36, 25:30, 37:27).

Nugalėtojams Trae Youngas pelnė 34 taškus, o „Hawks“ pademonstravo geriausia šiame sezone puolimą. Įpusėjus dvikovai aikštės šeimininkai pirmavo 76:50.

„Hawks“ krepšininkai pataikė 17 iš 33 tritaškių (51,5 proc. taiklumas – klubo sezono rekordas), o taip pat atliko daugiausiai šį sezoną rezultatyvių perdavimų – 36.

„Pacers“ vertėsi su 8 sveikais žaidėjais aikštėje. Antradienį įvykusiuose mainuose su Sakramento „Kings“ buvo įsukti trys „Pacers“ žaidėjai, tarp kurių buvo ir D. Sabonis.

Indianos klubas be lietuvio atidavė puolėją Justiną Holiday, gynėją Jeremy Lambą ir antrojo rato šaukimą naujokų biržoje, o iš Sakramento atvyksta įžaidėjas Tyrese'as Haliburtonas, tritaškių specialistas Buddy Hieldas ir puolėjas Tristanas Thompsonas.

Mainai tapo oficialūs pasibaigus rungtynėms.

„Tikrai labai jaudinantys mainai, aiškiai pakeisiantys komandų kraštovaizdį, – kalbėjo „Pacers“ strategas Rickas Carlisle'as. – Gausime tris naujus žaidėjus, geros sportinės formos, o kalbant apie Tyrese'ą (Haliburtoną), jis turės galimybę toliau tobulėti pas mus. Rasti tokio kalibro įžaidėją 21-erių metų amžiaus išties yra sudėtinga“.

Naujoji D. Sabonio komanda Sakramento „Kings“ antradienį triuškinamai 114:134 nusileido Minesotos „Timberwolves“ ekipai.

Antradienio NBA rungtynės:

Filadelfijos „76ers“ – Finikso „Suns“ 109:114

Atlantos „Hawks“ – Indianos „Pacers“ 133:122

Bruklino „Nets“ – Bostono „Celtics“ 91:126

Memfio „Grizzlies“ – Los Andželo „Clippers“ 135:109

Naujojo Orleano „Pelicans“ – Hiustono „Rockets“ 110:97

Dalaso „Mavericks“ – Detroito „Pistons“ 116:86

Denverio „Nuggets“ – Niujorko „Knicks“ 132:115

Los Andželo „Lakers“ – Milvokio „Bucks“ 116:131

Portlando „Trail Blazers“ – Orlando „Magic“ 95:113

Sakramento „Kings“ – Minesotos „Timberwolves“ 114:134

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)