Per pirmas 13 rungtynių sezone 10 pergalių pasiekusi „Wizards“ šiuo metu smuko už stipriausiųjų dešimtuko gretų ir Rytuose užima vos 12-ą vietą (23 pergalės/ 27 pralaimėjimai). Tad komanda net nepretenduoja į papildomas atkrintamąsias rungtynes (7-10 v.).

Pranešama, jog D. Sabonis sustiprintų komandos superžvaigždės Bradley Bealo pozicijas. Juolab vienų šaltinių teigimu, B. Bealas mielai žaistų su D. Saboniu. Kita vertus, kiti šaltiniai teigia, jog pats B. Bealas nesiima iniciatyvos ir neskatina „Wizards“ atlikti mainus su „Pacers“ ekipa.

Už D. Sabonį Vašingtono klubas turėtų pasiūlyti bent du žaidėjus, kurių gretose galėtų būti Rui Hachimura, Deni Avdija arba Corey Kispertas, taip pat papildomai pridėti Thomasą Bryantą arba Montrezlą Harrellą. Visgi, net ir toks „Wizards“ mainų paketas, anot J.Fischerio, gali nepasiekti Indianos klubo aukščiausios prašomos kainos.

Be dėmesio iš JAV sostinės, kol kas lietuvis buvo siejamas su Sakramento „Kings“ bei Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipomis.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)