Po netikėtų pergalių prieš Los Andželo „Lakers“ ir San Fransisko „Golden State Warriors“ indianapoliečiai buvo sugrąžinti į realybę.

Be susižeidusių Domanto Sabonio, Myleso Turnerio, Malcolmo Brogdono, Cariso LeVerto, T. J. McConnello ir T. J. Warreno likę „Ristūnai“ nelabai ką galėjo pasiūlyti įkaitusioms „Saulėms“, kurios laimėjo jau šeštą kartą iš eilės.

Jei po dviejų kėlinių ekipas teskyrė penki taškai (59:54), tai po didžiosios pertraukos atstumas tarp jų išaugo iki 20-ies – 81:61, 94:74.

Šeimininkų gretose 23 taškus surinko Mikalis Bridgesas, 21 – Bismackas Biyombo (13 atk. kam.), 18 – Chrisas Paulas (16 rez. perd.).

Nekoks vakaras buvo Devinui Bookeriui, kuris finišavo su vos 11 taškų (5/23 metimai iš žaidimo), o paskutinę minutę dar ir apsijuokė neįkrovęs kamuolio iš viršaus.

„Pacers“ klubui Chrisas Duarte ir Lance'as Stephensonas sukaupė po 17, Goga Bidatzė – 16 taškų (11 atk. kam.).

Kitas rungtynes Indianos valstijos atstovai naktį iš pirmadienio į antradienį žais išvykoje su Jono Valančiūno atstovaujamais Naujojo Orleano „Pelicans“ vyrukais.

Deja, lietuviškos centrų akistatos išvysti nesitikima – D. Sabonis dėl čiurnos traumos turėtų praleisti bent kelis mačus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)