R. Gobertas per 35 min. pelnė 18 taškų (7/7 dvitaškiai, 4/7 baudos) ir atkovojo 19 kamuolių. Tai 15-asis aukštaūgio dvigubas dublis iš eilės.

Prancūzas pradžiugino save ir komandos draugus pataikydamas fantastišką metimą viena ranka nuo savo ginamo krepšio per visą aikštę. Tiesa, teisėjai neįskaitė šio metimo, nes jis buvo atliktas jau pasibaigus kėlinio laikui.

Prie pergalės 31 tašką pridėjo Donovanas Mitchellas, 21 – Bojanas Bogdanovičius.

„Jazz“ laimėjo visus 3 susitikimus su „Nuggets“ šį sezoną, įskaitant du išvykoje. Sekmadienį lemiamu tapo ketvirtasis kėlinys, kurį svečiai laimėjo 34:14.

Denverio komandoje išsiskyrė kitas europietis Nikola Jokičius. Serbas per 37 min. pelnė 25 taškus, atkovojo 15 kamuolių ir atliko 14 rezultatyvių perdavimų.

Tai antrasis jo trigubas dublis per pastarąsias dvi dienas ir devintasis šį sezoną.

Šioje statistinėje kategorijoje jis susilygino su Russellu Westbrooku. N. Jokičius per karjerą surinko jau 66 trigubus dublius.

Aikštės šeimininkams 20 taškų pelnė Aaronas Gordonas, 16 – Willas Bartonas.

Abi komandos kitos rungtynėse susigrums su Los Andželo ekipomis – „Jazz“ pirmadienį žais su „Lakers“, o „Nuggets“ antradienį – su „Clippers“.

Sekmadienio rungtynių rezultatai:

Finikso „Suns“ – Detroito „Pistons“ 135:108

Hjustono „Rockets“ – Sakramento „Kings“ 118:112

„Golden State Warriors“ – Minesotos „Timberwolves“ 99:119

Jutos „Jazz“ – Denverio „Nuggets“ 125:102

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)