Nė karto susitikime neatsilikę „Pelikanai“ po dviejų kėlinių pirmavo 53:34, o po trijų – 87:63 ir lygiai tokiu skirtumu šventė galutinę pergalę.

Ji Willie Greeno auklėtinius pakylėjo į 12-ą poziciją Vakarų konferencijoje ir visiškai priartino prie laipteliu aukščiau esančių Sakramento „Kings“ (17-27) bei Portlando „Trail Blazers“ (16-25) klubų.

Būtent ši trijulė kol kas aktyviausiai ir grumiasi dėl 10-osios pozicijos, kuri atvertų duris į NBA įkrintamąsias – 6-10 vietą užimsiančių ekipų miniturnyrą dėl likusių dviejų bilietų į atkrintamąsias.

Kaip įprasta solidžiai ir vėl pasirodė Jonas Valančiūnas, kuris nugalėtojams per 32 minutes sumetė 18 taškų (5/9 dvitaškiai, 2/3 tritaškiai, 2/2 baudos) ir sugriebė 16 atšokusių kamuolių.

24 taškus surinko Brandonas Ingramas, 14 – Herbertas Jonesas.

„Clippers“ kolektyvui, ir toliau kovojančiam be traumuotų lyderių Paulo George'o ir Kawhi Leonardo, 15 taškų sukrapštė Terance'as Mannas, 12 – Marcusas Morrisas.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį „Pelicans“ svečiuosis Bruklino, kur jų lauks žvaigždėtoji „Nets“ kompanija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)