Sakramento žurnalistas Seanas Cunninghamas teigia, jog po dvikovos su Majamio „Heat“ klubas nebepratęs sutarties su 25-erių krepšininku.

E. Mudiay žaidė dvejose dvikovose, aikštėje praleido po kiek daugiau nei 5 min. ir pelnė tris taškus rungtynėse su Memfio „Grizzlies“.

Darbo neteks ir gynėjas Ade Murkey, kuris taip pat buvo sudaręs 10-ies dienų sutartį.

Primename, E. Mudiay du mėnesius atstovavo „Žalgiriui“, o kontraktas lapkričio pradžioje buvo nutrauktas abipusiu sutarimu. Gynėjas Eurolygoje sužaidė 5-is susitikimus, vidutiniškai pelnė po 7,4 taško, atlikdavo po 3,2 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,2 kamuolio.

2015-ųjų NBA naujokų biržoje šis Kongo Demokratinės Respublikos pilietybę turintis krepšininkas Denverio „Nuggets“ klubo buvo pasirinktas jau pirmajame dešimtuke ir stipriausioje pasaulio lygoje praleido penkis sezonus.

Beveik trejus metus įžaidėjas vilkėjo „Nuggets“ marškinėlius, pusantrų metų rungtyniavo Niujorko „Knicks“, o vieną sezoną praleido Jutos „Jazz“ komandoje.

Emmanuel Mudiay
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)