Techninės pražangomis apdalinti aukštaūgiai žodžių mūšyje susikibo ir po rungtynių, kai J. Embiidas ranka mojo varžovams palikti aikštę, kviesdamas juos „traukti namo“. Tiesa, vėliau vienas kitam negailėjo pagyrų.

„Jei yra vienas žaidėjas, talentingesnis už mane, tai neabejotinai yra Kevinas Durantas, – sakė J. Embiidas. – Aš labai jį gerbiu ir žaviuosi jo žaidimu. Mes esame labai kovingi. Kiekviena pergalė labai svarbi ir visuomet gera įveikti geriausius konferencijoje“.

„Jei matėte mane žaidžiantį prieš Joelį, tai taip vyksta kiekvienose rungtynėse, net NBA „Visų žvaigždžių“ dvikovoje, – kalbėjo K. Durantas. – Mes vienas kitą taip gerbiame, kad net natūraliai aistringai stengiamės vienas kitą įveikti aikštėje“.

Pirmose savo rungtynėse po 2 savaičių karantino pertraukos K. Durantas pelnė 33 taškus.

Net 11 kartų rezultatas buvo lygus. Likus žaisti 3 min. 14 sek. J. Embiidas pelnė dvitaškį su pražanga ir inicijavo sėkmingą pabaigą svečiams.

Po Tyrese'o Maxey ir Setho Curry tritaškių visi taškai šioje dvikovoje jau buvo sudėti, „76ers“ iškovojo trečią pergalę iš eilės.

Įspūdingą pasirodymą surengė kita „Nets“ žvaigždė Jamesas Hardenas. Jo sąskaitoje 33 taškai, 14 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų. Tai šeštas jo trigubas dublis šį sezoną.


Prie pergalės T. Maxey pridėjo 25 taškus, S. Curry – 17. „76ers“ šiose rungtynėse vadovavo asistentas Danas Burke'as, nes strategas Docas Riversas yra priverstas izoliuotis dėl COVID-19.


Ketvirtadienį dėl koronaviruso protrūkio buvo nukeltos rungtynės tarp „Golden State Warriors“ ir Denverio „Nuggets“.

Šį sezoną dėl COVID-19 protrūkių NBA jau nukelta 11 rungtynių. Karantine dienas priversti leisti apie 120 krepšininkų kartu su neįvardijamu skaičiumi komandų personalo narių.

Kitos ketvirtadienio rungtynės

Orlando „Magic“ – Milvokio „Bucks“ 118:136

Ignas Brazdeikis „Magic“ komandai per 21 min. pelnė 9 taškus, atkovojo 2 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Vašingtono „Wizards“ – Klivlando „Cavaliers“ 110:93

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)