„Pacers“ pirmavo tik rungtynių pradžioje, vėliau visą laiką aikštėje dominavo „Bulls“ krepšininkai, o didžiausias skirtumas tarp komandų buvo 18 taškų.

Daugiausiai žalos svečiams padarė po izoliacijos į aikštę grįžęs Zachas LaVine'as, kuris pelnė 32 taškus. 24 taškus prie pergalės pridėjo DeMaras DeRozanas, o Nikolos Vučevičiaus sąskaitoje 16 taškų ir 15 atkovotų kamuolių.

Indianos komandoje rezultatyviausiai žaidė Carisas LeVertas su 27 taškais.

Domantas Sabonis prieš "Bulls". Statistika

D. Sabonis per 35 min. pelnė 14 taškų (5/16 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 4/6 baudos), atkovojo 16 kamuolių, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2 kamuolius, kartą prasižengė ir kartą suklydo.

„Bulls“ žaidėjų gretos pilnėja po COVID-19 protrūkio, dėl kurios buvo nukeltos trejos komandos rungtynės. Čikagos ekipoje dėl izoliacijos dar nežaidžia starto penketo žaidėjas Lonzo Ballas ir atsarginiai Alfonzo McKinnie ir Tony Bradley. Ekipai vadovauti gyvai vis dar negali strategas Billy Donovanas.

„Bulls“ klubo krepšinio operacijų viceprezidento pareigas eina Artūras Karnišovas.

Ketvirtą kartą iš eilės išvykos rungtynes pralaimėjusi „Pacers“ trečiadienį savo aikštėje žais su Šarlotės „Hornets“, o „Bulls“ Atlantoje pirmadienį kovos su „Hawks“.

Sekmadienio rungtynių rezultatai:

Klivlando „Cavaliers“ – Toronto „Raptors“ 144:99

Sakramento „Kings“ – Memfio „Grizzlies“ 102:127

Vašingtono „Wizards“ – Filadelfijos „76ers“ 96:117

Oklahomos „Thunder“ – Naujojo Orleano „Pelicans“ 117:112

San Antonijaus „Spurs“ – Detroito „Pistons“ 144:109

Čikagos „Bulls“ – Indianos „Pacers“ 113:105

Los Andželo „Clippers“ – Denverio „Nuggets“ 100:103

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)