10 sezonų NBA praleidęs žaidėjas šalia 2016-aisiais kartu su LeBronu Jamesu ir Klivlando „Cavaliers“ iškovoto aukso žiedo pastatė ir šokių aikštėje laimėtą taurę, papuoštą veidrodiniu gaubliu.

Jubliejiniame 30-ame „Šok su žvaigžde“ („Dancing with the Stars“) sezone I. Shumpertas triumfavo kartu su partnere, profesionalia JAV šokėja Daniella Karagach.

Lemiamą 10-ą savaitę krepšininko ir šokėjos duetas sulaukė maksimalaus įvertinimo – 40 balų už abu šokius – pagal Missy Elliott muziką „Lose Control“ ir DJ Clento „Bounce“.

10-ties savaičių avantiūroje I. Shumertas nuo visišku autsaideriu laikyto naujoko tapo pripažintu šokių karaliumi. 30 cm ūgio skirtumas tarp krepšininko ir jo partnerės tapo ne trūkumu, o privalumu, ypač atliekant fiziškai sudėtingus šokių elementus.

Į savo programą jis įtraukė ir firminį pergalę reiškiantį ir varžovus tildantį L. Jameso ženklų rinkinį. O poros pasirodymas Helovyno tema sulaukė net 2,5 mln. peržiūrų „Youtube“ kanale.

„Jaučiuosi nuostabiai, kad galiu grįžti namo su trofėjumi, – interviu Samanthai Chatman „abc7chicago.com“ sakė I. Shumpertas. – Mėgavausi šia patirtimi. Žinau, kad giliai viduje norėjau laimėti šį trofėjų ir parvežti jį mamai“.

Aukščiausias istorijoje projekto „Šok su žvaigžde“ nugalėtojas neatmeta galimybės sugrįžti į krepšinio aikštelę.

„Aš myliu krepšinį. Niekuomet nenustojau žaisti, – po pergalės TMZ kalbėjo I. Shumpertas. – Jie mane vadina buvusiu krepšininku, tačiau aš jiems pasakiau, kad lyga šiais metais tiesiog nemoka man atlyginimo. Aš su NBA dar nebaigiau“.

Dainininkę, šokėją ir aktorę Teyana Taylor vedęs bei dvi dukteris su ja auginantis gynėjas NBA lygoje nežaidė nuo 2021 metų vasario. Tuo metu jis buvo sudaręs 10-ies dienų trumpalaikę sutartį su Bruklino „Nets“.

Vyras prisipažino, kad be kasdienių šokių treniruočių, jis liejo prakaitą ir krepšinio aikštėje, nes tikisi grįžti į lygą ir laimėti savo antrą NBA aukso žiedą.

„Nuolat palaikau gerą sportinę formą, kad niekas neužduotų tokių klausimų, ar Imanas pasirengęs, ar Imanas pakankamai dirba, ar Imanas padės komandai. Tiesiog laukiu savo galimybės, o kol laukiu, galiu nuveikti ir kažką daugiau“, – nypost.com sakė jis.

I. Shumpertas 2011 metų NBA naujokų biržoje buvo pakviestas 17-u šaukimu Niujorko „Knicks“ komandos. Niujorke jis praleido 4 sezonus, tuomet mainais persikėlė į Klivlando „Cavaliers“, kur žaidė dar 3 sezonus. Dar jo karjeroje buvo „Rockets“ ir „Kings“ stotelės, kol trumpam apsivilko „Nets“ marškinėlius.

Arti Čikagos augęs I. Shumpertas tvirtino, kad jo svajonė yra žaisti legendinėje „Bulls“ komandoje.

„Svajonė išsipildytų, jei pamatyčiau savo pavardę ant šios komandos marškinėlių. Tai viena iš priežasčių, kodėl dar žaidžiu krepšinį. Noriu žaisti „Bulls“ ekipoje. Esu atviras Čikagos komandos pasiūlymams“, - prisipažino krepšininkas.

O kol pasiūlymas neatėjo, I. Shumpertas imasi visko, kas jam suteikia džiaugsmo – šiuo metu dirba su savo nauju singlu „Outside“ ir toliau prisideda prie šeimos laisvalaikio drabužių linijos kūrimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)