Pirmą sykį po to, kai pagerino Ray Allenui priklausiusį NBA visų laikų tritaškių rekordą, namie žaidęs Stephenas Curry klubo buvo pasveikintas specialiu vaizdo įrašu ir audringomis fanų ovacijomis, o už tai gynėjas visiems atsidėkojo dar 30 pelnytų taškų ir užtikrinta pergale prieš Sakramento „Kings“ – 113:98 (26:16, 32;30, 26:33, 29:19).

Tiesa šį kartą tikslą pasiekė tik 4 iš 12 snaiperio tritaškių, tačiau taškus Stephas sėkmingai rinko ir iš dviejų taškų zonos, realizuodamas 9 iš 15 šios vertės metimų.

Dar 18 taškų prie pergalės pridėjo Damionas Lee, o Draymondas Greenas rungtynes užbaigė su trigubu dubliu – 16 taškų, 11 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų. Tai – 31-asis puolėjo trigubas dublis per karjerą NBA, tačiau pirmasis šiame sezone.

S. Curry buvo ne vienintelis žmogus, pasveikintas San Franciske. Prieš rungtynes oficialiai paskelbta, kad vyriausiasis komandos treneris Steve'as Kerras nuo šiol vadovaus ir nacionalinei JAV vyrų krepšinio rinktinei pagrindinių tarptautinių turnyrų metu.

„Nervingas laikas. Būkime saugūs šios COVID-19 pandemijos metu. Mes visi privalome saugotis, dėvėti kaukes, laikytis kitų rekomendacijų“, – po rungtynių pažymėjo S. Kerras, savo žodžius adresuodamas ne tik visuomenės sveikatos saugos specialisto prieš susitikimą aplankytiems komandos žaidėjams, bet ir visiems krepšinio gerbėjams pasaulyje.

Pralaimėjusiems Tyrese'as Haliburtonas surinko 24, Harrisonas Barnesas – 19, Buddy Hieldas – 18 taškų.

„Warriors“ yra vienintelė komanda, šiuo metu lygoje pasiekusi 25 pergales, tačiau ją pagal šį rodiklį netrukus gali pasivyti mažiau rungtynių sužaidusi Finikso „Suns“ komanda.

Kiti rezultatai

Bostono „Celtics“ – Filadelfijos „76ers” – 103:108, Čikagos „Bulls“ – Hjustono „Rockets“ – 133:118, Memfio „Grizzlies” – Oklahomos „Thunder” – 99:102, Jutos „Jazz“ – Šarlotės „Hornets“ – 112:102, Los Andželo „Clippers“ – San Antonijaus „Spurs“ – 92:116.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)