Likus žaisti 52 sek. D. DeRozanas dvitaškiu išvedė „Bulls“ į priekį 111:110. Kiek vėliau jis ir užtvirtino pergalę, pataikydamas du baudų metimus.

Dėl COVID-19 protrūkio Čikagos komanda praėjusią savaitę atidėjo dvejas rungtynes, nes net 10 „Bulls“ žaidėjų buvo izoliacijoje. Šiuo metu iš karantino dar negrįžo 4 žaidėjai, tarp jų ir vienas iš lyderių Zachas LaVine'as.

Savo ruožtu „Lakers“ dėl koronaviruso rungtynių nenukėlė, tačiau šiuo metu 6 žaidėjai — Kentas Bazemore'as, Avery Bradley, Talenas Horton-Tuckeris, Dwightas Howardas, Malikas Monkas, Austinas Reavesas ir treneris Frankas Vogelis dėl COVID-19 negali būti su komanda. Sekmadienį ekipai vadovavo trenerio asistentas Davidas Fizdale'as.

Negana to, „Lakers“ padėti negalėjo ir Anthony Davisas, kuris dėl kelio traumos penktadienį turės praleisti apie 4 savaites be krepšinio.

Aikštės šeimininkai pirmavo visą pirmą rungtynių dalį, tačiau po didžiosios pertraukos Isaiah Thomas 64:65 persvėrė rezultatą svečių naudai. Atkakli kova vyko iki pat paskutinės minutės, kuomet pergalę „Bulls“ padovanojo taiklūs D. DeRozano metimai. Vien per paskutinį kėlinį jis surinko 19 taškų.

Bulls“: DeMaras DeRozanas 38, Nikola Vučevičius 19 (13 atk.k.), Lonzo Ballas 19, Alexas Caruzo 17 (9 atk.k.), Javonte Greenas 9.

Lakers“: LeBronas Jamesas 31 (14 atk.k.), Carmelo Anthony 21, Russellas Westbrookas 20 (9 atk.k., 8 rez.p.), Isaiah Thomas 13.

Koronaviruso protrūkiai sujaukė daugelio komandų planus. Dėl COVID-19 protokolo sekmadienį buvo atidėtos Jono Valančiūno atstovaujamos Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Filadelfijos „76ers“, Atlantos „Hawks“ ir Klivlando „Cavaliers“ bei Bruklino „Nets“ ir Denverio „Nuggets“ dvikovos.

Kiti rezultatai:

Detroito „Pistons“ – Majamio „Heat“ 100:90

Memfio „Grizzlies“ – Portlando „Trail Blazers“ 100:105

Sakramento „Kings“ – San Antonijaus „Spurs“ 121:114

Minesotos „Timberwolves“ – Dalaso „Mavericks“ 111:105

Finikso „Suns“ – Šarlotės „Hornets“ 137:106

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)