Šį savaitgalį vienas po kito yra nukeliami NBA susitikimai, nes komandos tiesiog neturi pakankamai žaisti galinčių žaidėjų – didelė dalis ekipų turi žaidėjų, kuriems privalu izoliuotis.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį tikrai neįvyks bent trys planuoti mačai: Filadelfijos „76ers“ prieš Naujojo Orleano „Pelicans“, Atlantos „Hawks“ prieš Klivlando „Cavaliers“ ir Denverio „Nuggets“ ir Bruklino „Nets“.

Įdomu, kad pastarosios komandos gretose šiuo metu izoliuojasi net 10 krepšininkų, tarp kurių ir ryškiausios klubo žvaigždės Kevinas Durantas, Jamesas Hardenas bei Kyrie Irvingas.

Todėl NBA nukėlė ir „Nets“ akistatą su Vašingtono „Wizards“, kuri turėjo įvykti naktį iš antradienio į trečiadienį. Naktį iš pirmadienio į antradienį neįvyks Toronto „Raptors“ ir Orlando „Magic“ susitikimas.

Neabejojama, kad netrukus NBA turės nukelti ir dar daugiau rungtynių.

Pasak pranešimų, Los Andželo „Lakers“ šiuo metu yra praradusi vyriausiąjį trenerį Franką Vogelį, o „Hawks“ klubas neturi savo ryškiausios žvaigždės Trae Youngo.

Susidarius tokiai situacijai vis garsiau pasigirsta lygos vadovybei skirti raginimai stabdyti visą sezoną. Socialiniame tinkle „Twitter“ to paprašė ir Bostono „Celtics“ centras Enesas Kanteris Freedomas.

Vis dėlto spėjama, kad NBA vadovai nesiryš daryti pauzės bent iki Kalėdų. Jei COVID-19 situacija nesitaisys, manoma, kad po Kalėdų sezonas gali būti sustabdytas kelioms savaitėms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)