Domantas Sabonis buvo rezultatyviausias „Pacers“ gretose, žaidė 35 minutes, pelnė 16 taškų (6/8 dvit., 0/2 trit., 4/4 baud.), atkovojo 14 kamuolių, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį ir 5 kartus suklydo. Jam žaidžiant varžovai pelnė 20 taškų daugiau nei „Pacers“ (+/- rodiklis -20).

Prieš lemiamą ketvirtį švieslentė fiksavo lygybę 87:87.

Sužaidus dvi minutes po Justino Holiday tritaškio „Pacers“ dar pirmavo 92:91, tačiau tuomet „Bucks“ laimėjo atkarpą net 21:0, atitrūko 112:92 ir į savo sąskaitą įsirašė darbinę 19-ą pergalę sezone.

Praėjusio finalo MVP Giannis Antetokounmpo nežaidė dėl sveikatos ir saugumo protokolo, Chrisas Middletonas nepadėjo „Bucks“ dėl kojos traumos.

„Pacers“ ekipai vadovavo stratego asistentas Lydas Pierce'as, vyriausiasis treneris Rickas Carlisle'as dėl diagnozuoto koronaviruso praleido trečiąsias rungtynes paeiliui.

„Bucks“: Jrue Holiday 26, Bobby Poertis ir Patas Connaughtonas po 20, Jordan Nwora 15 taškų.

„Pacers“: Domantas Sabonis ir Caris LeVertas po 16, Mylesas Turneris 13, Malcolmas Brogdonas 12, Chrisas Duarte 10 taškų.

Ketvirtadienį naktį „Pacers“ namuose priims Detroito „Pistons“ krepšininkus.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)