Penkių pataikytų tritaškių S. Curry neužteko. NBA žvaigždė dvikovą baigė su 26 taškais sąskaitoje, o iki visų laikų NBA tritaškių rekordo, priklausančio Ray Allenui (2973) jam pritrūko vieno taiklaus tolimo metimo.

Rekordą pagerinti „Warriors“ varikliukas galės „Madison Square Garden“ arenoje.


Istorinio įvykio pažiūrėti susirinko beveik pilna arena Indianapolyje. Minia ūžė kiekvieną kartą, kai S. Curry atsidurdavo prie tritaškio linijos, o per paskutines 90 sek. visi „Gainbridge Fieldhouse“ veiksmą aikštėje stebėjo atsistoję.

D. Sabonis per 36 min. pelnė 30 taškų (12/16 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 6/10 baudos), atkovojo 11 kamuolių, perėmė 2 kamuolius, blokavo metimą, kartą suklydo ir dukart prasižengė.

Malcolmas Brogdonas pridėjo 23 taškus ir 8 rezultatyvius perdavimus, tačiau to buvo per maža, kad išsaugotų pergalę savo rankose.


Per paskutinę minutę S. Curry pataikė tritaškį ir dvitaškį bei išlygino rezultatą 100:100. Paskutinis S. Curry bandymas pataikyti tritaškį buvo nesėkmingas, o kamuolį likus žaisti 13,8 sek. atkovojęs Kevinas Looney iš po krepšio pataikė pergalingą metimą. Per likusį laiką aikštės šeimininkai prarado kamuolį ir nieko nepešė.


Indianos ekipai šiose rungtynėse dėl koronaviruso negalėjo vadovauti strategas Rickas Carlisle'as. Jis sugrįžti prie komandos vairo galės tik po Kalėdų.

Kitas rungtynes „Pacers“ ketvirtadienį žais Milvokyje. Tai bus pirmos komandos rungtynes gruodį išvykoje. „Warriors“ antradienį laukia akistata Niujorke su vietos „Knicks“.

Domantas Sabonis prieš "Warriors". Statistika

Pacers“: Domantas Sabonis 30 (11 atk.k.), Malcolmas Brogdonas 23, Carisas LeVertas 19.

Warriors“: Stephenas Curry 26, Draymondas Greenas ir Andrew Wigginsas po 15, Kevinas Looney 14.

Kitų rungtynių rezultatai:

Klivlando „Cavaliers“ – Majamio „Heat“ 105:94

Toronto „Raptors“ – Sakramento „Kings“ 124:101

Atlantos „Hawks“ – Hjustono „Rockets“ 126:132

Bostono „Celtics“ – Milvokio „Bucks“ 117:103

Memfio „Grizzlies“ – Filadelfijos „76ers“ 136:91

Dalaso „Mavericks“ – Šarlotės „Hornets“ 120:96

Denverio „Nuggets“ – Vašingtono „Wizards“ 113:107

Los Andželo „Clippers“ – Finikso „Suns“ 111:95

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)