„Lakers“ antradienį 117:92 nugalėjo „Kings“, tačiau Karaliaus Jameso su komanda nebuvo. Jam dar antradienio ryte buvo patvirtintas teigiamas COVID-19 testas ir krepšininkas buvo priverstas specialiai jam suorganizuotu transportu grįžti iš Sakramento į Los Andželą.

„Tai didelė netektis, – kalbėjo „Lakers“ strategas Frankas Vogelis. – Ir tai nuvilia, tačiau norime jam palinkėti kuo greičiau sugrįžti.“

Talenas Horton-Tuckeris pradėjo rungtynes antradienį vietoje L. Jameso ir per 16 minučių pelnė 2 taškus.

F. Vogelis sakė, kad viliasi, jog karantinas NBA žvaigždei ilgai neužtruks, tačiau atsisakė komentuoti tai, kaip jaučiasi L. Jamesas.

Daugiau informacijos pažėrė kita „Lakers“ žvaigždė Anthony Davisas: „Jis jaučiasi gerai. Manau, kad jis serga besimptome forma, o tai yra geras ženklas. Sveikata labai svarbu. Svarbiau nei krepšinis. Jis turi šeimą ir norime būti tikri, kad jam bus viskas gerai“.

L. Jamesas šį sezoną dėl traumų ir diskvalifikacijos jau praleido 12 iš 23 Los Andželo komandos rungtynių.

Su juo aikštėje „Lakers“ laimėjo 7 ir pralaimėjo 4 rungtynes, o be jo šis santykis yra atitinkamai 5-7. „Žinome, kad jis nori būti geriausias kiekvieną vakarą. Galbūt net geriausias nei kažkas kitas lygoje“, – sakė komandos treneris.

Jei NBA lygoje žaidėjui patvirtinamas teigiamas COVID-19 testas, jis turi praleisti izoliacijoje mažiausiai 10 dienų. Po to reikalaujama dviejų neigiamų PGR testų ir fizinės būklės įvertinimo.

L. Jamesas dar rugsėjo pabaigoje paviešino, kad yra gavęs skiepą nuo COVID-19.

Karalius Jamesas savo 19-ąjį sezoną NBA vidutiniškai per rungtynes pelno 25,8 taško, atlieka 6,8 rezultatyvaus perdavimo ir atkovoja 5,2 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)