L. Ballas solidžiai prisidėjo prie pergalės, buvo antras pagal rezultatyvumą – 22 taškai, taip pat atliko 4 rezultatyvius perdavimus, tačiau po rungtynių krepšinio bendruomenė socialiniuose tinkluose aptarinėjo ne jo sėkmingą pasirodymą, o nevykusį momentą.

Antrame kėlinyje po atkovoto kamuolio gynyboje ir perdavimo gynėjas atsidūrė vienas prieš krepšį ir turėjo marias laiko rezultatyviai užbaigti greitą ataką.

L. Ballas tikėjosi sukurti įspūdingą epizodą, stipriai pamušė kamuolį į parketą, apsisukęs 180 laipsnių sugavo jį ore ir bandė atlikti dėjimą, tačiau kamuolys atsimušė į lanką. Vietoj dviejų taškų – varžovų atkovotas kamuolys ir L. Ballo užsidirbta pražanga.

Netrukus po šio epizodo krepšininkas ilgam sėdo ant atsarginių suolo.

Lemiamame kėlinyje L. Ballas pelnytais svarbiais taškais kompensavo tą nelemtą momentą, o „Hornets“ šventė pergalę 106:99.

Ignas Brazdeikis rungtynes stebėjo nuo atsarginių suolo ir savo šanso nesulaukė.

„Magic“: Mo Bamba 18, Jalen Suggs 17, Franz Wagner 16 taškų.

„Hornets“: Terry Rozier 27, LaMelo Ball 22, Kelly Oubre 21 taškas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)