Jonas Valančiūnas nugalėtojų gretose žaidė 24 minutes, pelnė 21 tašką (6/14 dvit., 1/4 trit., 6/6 baud.), atkovojo 11 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, triskart suklydo bei dukart prasižengė. Jam žaidžiant „Pelicans“ pelnė 11 taškų daugiau už svečius (+/- rodiklis +11).

Rungtynių pirmomis minutėmis į priekį išsiveržę šeimininkai nesižvalgė atgal ir diktavo savo sąlygas ant parketo. Jonas Valančiūnas vien per pirmą ketvirtį pelnė 11 taškų, o kėlinio viduryje po jo tikslių baudų „Pelicans“ pirmavo 21:6.

Antrame ketvirtyje skirtumas tarp komandų tik augo, o po pirmosios rungtynių pusės „Pelicans“ pirmavo 72:50. Po pertraukos „Wizards“ neturėjo didesnių šansų ir „Pelicans“ iškovojo solidžiausią pergalę šiame sezone.

Tai – antroji pergalė per paskutines 6-erias rungtynes ir apskritai tik 4-oji šiame sezone. Kitas rungtynes „Pelicans“ žais šeštadienį svečiuose prieš Jutos „Jazz“.

Vakaruose Naujojo Orleano klubas (4/16) užima 14-ą vietą, „Wizards“ Rytuose – 4-a (11/7).

„Pelicans“: Brandonas Ingramas 26 (8/12 dvit.), Jonas Valančiūnas 21, Joshas Hartas 16, Willy Hernangomezas 13, Devonte Grahamas 12, Nickeil-Alexander Walker 12.

„Wizards“: Bradley Bealas 23, Raul Neto 13, Montrezl Harrell 10, Kentavios Caldwell-Pope 9.

Jonas Valančiūnas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)