Serbas suspenduotas vienerioms rungtynėms – privalės praleisti trečiadienio akistatą prieš Domanto Sabonio atstovaujamą Indianos „Pacers“ ekipą.

M. Morrisas taip pat neliko nenubaustas. „Heat“ aukštaūgis prieš serbo išpuolį nesportiškai ir pavojingai aikštės viduryje stabdė N. Jokičių.

M. Morrisas nubaustas 50 tūkst. dolerių suma.

Finansinės nuobaudos neišvengė „Heat“ puolėjas Jimmy Butleris, už konflikto eskalavimą krepšininkas nubaustas 30 tūkst. dolerių bauda.

„Nuggets“ vidurio puolėjas N. Jokičius nebaigė pirmadienio nakties NBA rungtynių su Majamio „Heat“ ekipa – ketvirto kėlinio pabaigoje serbas nesusivaldė ir buvo išvytas iš aikštės.

26-erių metų 211 cm ūgio N. Jokičius visu savo 130 kg svoriu tyčia rėžėsi į savo oponento Markieffo Morriso nugarą ir parbloškė šį ant arenos grindų.

Taip vidurio puolėjas iš Serbijos varžovui atkeršijo už šiurkščią pražangą aikštės viduryje, sustabdžiusią „Nuggets“ ataką – į varžovą pirmas atsitrenkęs 206 cm ūgio 111 kg sveriantis M. Morrisas sulaukė brutalaus atsako.

Po N. Jokičiaus jėgos veiksmo amerikietis kurį laiką liko raičiotis ant arenos grindų, o serbas gavo diskvalifikacinę pražangą.

Aikštėje po šio incidento vos nekilo muštynės, emocijoms nuraminti prireikė kelių minučių. Po kurio laiko apsuptas komandos draugų M. Morrisas pats paliko aikštelę.

Markieffas Morrisas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)