Kol kas nėra patvirtinta, kas bus 37-erių D. Williamso varžovas. Pasak pranešimų, juo turėtų tapti buvusi amerikietiškojo futbolo lygos NFL žvaigždė Frankas Gore'as, kuriam yra 38-eri.

D. Williamsas krepšinio nebežaidžia nuo 2017 metų, kai paliko Klivlando „Cavaliers“. Anksčiau jis atstovavo Dalaso „Mavericks“, Bruklino „Nets“ ir Stambulo „Bešiktaš“, o geriausiais savo karjeros laikais 2005-2011 metais gynė Jutos „Jazz“ garbę.

Tris kartus NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse žaidęs D. Williamsas 2008 ir 2012 metais su JAV rinktine iškovojo olimpinius aukso medalius. Per savo karjerą atakų organizatorius du kartus buvo išrinktas į antrąjį geriausių NBA žaidėjų simbolinį penketą.

Pastaraisiais metais D. Williamsas Dalase lankė mišrių kovos menų ir bokso treniruotes viename geriausiai vertinamų kovos menų klubų JAV.

Po D. Williamso kovosiantys J. Paulas ir T. Fury yra profesionalų ringe nepralaimintys boksininkai. Interneto garsenybė rugpjūtį nugalėjo buvusį UFC pasaulio čempioną Tyroną Woodley, o T. Fury pastaruoju metu buvo pristabdęs savo karjerą dėl dalyvavimo Jungtinės Karalystės realybės šou „Meilės sala“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)