32 metų krepšininkas šiose rungtynėse atliko trigubą dublį – pelnė 13 taškų, atkovojo 10 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų. Per 36 minutes Hardenas pataikė 3 tolimus metimus iš 5, prametė visus 5 dvitaškius ir realizavo 4 baudų metimus iš 4.

Tokiu būdu jis tapo vos penktu krepšininku NBA istorijoje, kuriam pavyko užfiksuoti trigubą dublį nepataikius nei vieno dvitaškio. Be J, Hardeno tokiu pasiekimu gali pasigirti Jasonas Kiddas, Delonas Wrightas, Steve'as Blake'as and Kirkas Hinrichas.

Vis dėlto, daugiausiai dėmesio J. Hardenas sulaukė ne dėl trigubo dublio, o dėl kuriozinio epizodo trečio kėlinio pabaigoje. Mėgindamas suklaidinti priešininką „Nets“ krepšininkas paleido iš rankų kamuolį ir pastarasis išriedėjo į kitą aikštės pusę.

Ten jį Hardenui iš panosės pasičiupo „Pistons“ puolėjas Saddiqas Bey ir niekieno netrukdomas galingai įkrovė jį iš viršaus. Tuo metu „Nets“ pirmavo 67:57, bet ketvirtame kėlinyje sužaidus 10 minučių svečių pranašumas siekė vos 1 tašką (90:89).

Vis dėlto, Kevinas Durantas pasirūpino, kad net 9 kartus suklydusiam Hardenui nereikėtų raudonuoti po rungtynių. „Nets“ lyderis pelnė 4 taškus iš eilės, LaMarcusas Aldridge’as pridėjo du baudų metimus ir Bruklino komanda šventė nelengvą pergalę.

K. Durantas nugalėtojams iš viso pelnė 29 taškus ir atkovojo 10 kamuolių, o L. Aldridge'as pridėjo 16 taškų. „Pistons“ gretose pasižymėjo 17 taškų surinkęs pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas Cade’as Cunninghamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)