Anksčiau savo bauginančią ir žavingą aprangą krepšininkai demonstruodavo ne tik pozuodami prieš fotoaparato objektyvą, bet ir persirengę ateidavo į rungtynes. Tiesa, 2020 metais ši tradicija nutrūko dėl koronaviruso pandemijos.

Iš NBA lygos žvaigždžių reikėtų išskirti pirmiausiai prancūzą Rudy Gobertą. Jutos „Jazz“ vidurio puolėjas pernai gerokai perlenkė lazdą spaudos konferencijoje pašiepdamas viruso pavojų, o vėliau tapo pirmąja jo auka iš NBA krepšininkų.

Tikriausiai neatsitiktinai tai prisimindamas jis per Heloviną būtent ir pasistengė pasitelkdamas autoironiją savo apranga simbolizuoti patį koronavirusą.

Triskart geriausiai pasiginančio lygos žaidėjo vardą laimėjęs prancūzas apsilankė „Jazz“ Helovino vakarėlyje.


Veikiausiai vieną įspūdingiausių Helovino duetų įkūnijo Orlando „Magic“ vidurio puolėjas Robinas Lopezas ir jo žmona Christine Vargas. Jie pademonstravo pagerintą Betmeno versiją ir pastarojo antagonistą Pingviną.

Los Andželo „Lakers“ žvaigždė LeBronas Jamesas pasirinko klasiką – prisimatavo Freddy Krugerio kostiumą. „Pagaliai ir akmenys gali sulaužyti man kaulus, tačiau niekas niekada negali manęs užmušti. Saldžių sapnų“, – po nuotrauka socialiniame tinkle rašė Karalius Jamesas.


Finikso „Suns“ aukštaūgis JaVale'as McGee persirengė prižiūrėtojo kostiumu iš hitu tapusio „Netflix“ serialo „Squid games“.

Minesotos „Timberwoves“ lyderis Karl-Anthony Townsas kartu su savo drauge Jordyn Woods įkūnijo veikėjus iš populiarios pasakos apie Vilką ir Raudonkepuraitę.


2017 metų NBA MVP Russellas Westbrookas su savo žmona persirengė personažais iš siaubo komedijos „Bride of Chucky“.


Denverio „Nuggets“ aukštaūgis Aaronas Gordonas pasirodė su pagrindinio filmo „Friday the 13th“ blogiuko Jasono Voorheeso kauke.

Neprastas „Joker'is“ išėjo iš Trevoro Arizos, Los Andželo „Lakers“ veterano.


Nuo krepšininkų neatsiliko ir kitų sporto šakų atstovai. Futbolininkas Kylianas Mbappe kartu su savo draugu įkūnijo praėjusiame šimtmetyje populiaraus filmo „Kelionė į Ameriką“ personažą, sukurtą aktoriaus Eddie Murphy. Tiesa, siaubingą išvaizdą PSG puolėjas pridėjo jau nuo savęs.

Viena iš gražiausių golfo žaidėjų su Helovino kostiumu pabrėžė savo išvaizdos privalumus – persirengė blogiuke Harley Quinn.


Prancūzų futbolininkas Paulis Pogba šįkart daugiau padirbėjo ne su savo apranga, o su veidu. Įspūdinga?

Meksikietišku siaubo keliu patraukė ir dar viena PSG žvaigždė brazilas Neymaras.


Michaelo Jacksono personažą iš vaizdo klipo „Thriller“ prikėlė Naujojo Džersio „Devils“ gynėjas, ledo ritulininkas P. K. Subban.

Portugalijos futbolo rinktinės ir „Wolverhampton Wanderers“ žaidėją Nelsoną Semedo nesinorėtų taip apsirėdžiusį sutikti tamsioje gatvėje.


Madrido „Real“ žaidėjas Marco Asensio per Helovino šventę tapo „Joker'iu“, o jo draugė įsispraudė į parindinės herojės kostiumą iš filmo „Nužudyti Bilą“.

Londono „Chelsea“ saugas Jorginho sugalvojo pasimatuoti savo vaikystės mėgiamo personažo „Beetlejuice“ drabužius.


Italijos rinktinės ir Turino „Juventus“ žvaigždė Giorgio Chiellini išties atrodo kaip „Prisikėlęs iš pragaro“. Gerai, kad jo dukra puikiai žino, kas yra už kaukės ir „išsigando“ tik dėl geros nuotraukos.

Meg Griffin iš serialo „Griffin“ – kompleksuota ir savimi nepasitikinti mergaitė. Tačiau visiškai kitokį įspūdį daro tenisininkė Genie Bouchard, pamėginusi persirengti šiuo personažu.


Ar Madrido „Real“ ir Belgijos rinktinės vartininkui Thibaut Courtois tinka pirato įvaizdis?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)