Nors „Warriors“ lyderis S. Curry iš viso pelnė 36 taškus, tačiau lemiamais momentais komandai pabaigoje itin trūko jo taiklių metimų. Snaiperis nepelnė nė taško ketvirtame kėlinyje ir per pratęsimą.

Taip pat pro šalį skriejo du rungtynes nulemti galėję jo tritaškiai. Vienas – kuomet rezultatas buvo 98:98 ir komandos pratęsė kovą papildomame kėlinyje, o kitas – likus žaisti kiek daugiau nei minutę iki pratęsimo pabaigos.

„Tas pergalę atnešti galėjęs metimas ketvirtojo kėlinio pabaigoje atrodė gerai. Tokius metimus pataikau kiekvieną savaitės dieną. O pratęsime manau, kad truputį perspaudžiau save, galėjau veržtis po krepšiu, ypač kai mačiau, kad pataikyti tritaškio nepavyksta. Dėl tų metimų jau išsakiau sau kritiką“, – po rungtynių kalbėjo S. Curry, pataikęs iš viso 7 iš 20 tritaškių.

Aikštės šeimininkai suklydo net 22 kartus ir akivaizdu, kad negalėjo išvengti pirmojo pralaimėjimo šį sezoną po keturių pergalių iš eilės.

„Golden State Warriors“: Stephenas Curry 36 (7 atk.k., 8 rez.p.), Andrew Wigginsas 16, Damionas Lee 14, Jordanas Poole'as 9.

Grizzlies“: Ja Morantas 30, Desmondas Bane'as 19, Jarenas Jacksonas 15, Stevenas Adamsas 12.

Visi ketvirtadienio rungtynių rezultatai:

Filadelfijos „76ers“ – Detroito „Pistons“ 110:102

Vašingtono „Wizards“ – Atlantos „Hawks“ 122:111

Čikagos „Bulls“ – Niujorko „Knicks“ 103:104

Hiustono „Rockets“ – Jutos „Jazz“ 91:122

Dalaso „Mavericks“ – San Antonijaus „Spurs“ 104:99

„Golden State Warriors“ – Memfio „Grizzlies“ 101:104

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)