Kalbėdams socialiniame tinkle krepšininkas teigė nesąs nei antivakseris, nei vakcinų šalininkas, bei pridūrė suprantantis savo sprendimo pasekmes.

„Žinau, kad dėl finansinių pasekmių visai nenoriu to daryti. Bet realybė yra tokia, kad norėdamas likti Niujorke, norėdamas žaisti komandoje, turiu būti paskiepytas.

Aš pasirinkau nesiskiepyti ir tai mano sprendimas, prašyčiau visų jį gerbti.

Aš ir toliau palaikysiu sportinę formą, būsiu pasirengęs žaisti, prisijungti prie komandos draugų. Tai nėra politinis dalykas, nėra niekaip susiję su NBA ar kuria nors kita organizacija. Tai apie mano gyvenimą ir tai, ką renkuosi daryti“, – kalbėjo K. Irvingas.

K. Irvingas socialiniame tinkle „Instagram“ prabilo po to, kai „Nets“ antradienį nusprendė uždrausti neskiepytam krepšininkui kartu treniruotis su komanda tol, kol jis nepasiskiepys nuo COVID-19.

Krepšininkas pabrėžė, jog nėra nusiminęs po tokio „Nets“ sprendimo ir nesistengia daryti politinio pareiškimo.

Jis ne kartą kartojo, jog gerbiantis skiepytus asmenis ir gydytojus, kurie ir toliau stengiasi apsaugoti žmones, taip pat gerbiantis ir tuos, kurie nėra vakcinuoti.

„Lieku prie to, kuo tikiu. Tai taip paprasta. Eina kalba apie ištikimybę tam, kam jaučiuosi gerai. Nesu antivakseris, nesu kažkurioje vienoje, ar kitoje pusėje. Žinau mano gyvenimo padarytų sprendimų pasekmes“, – „Instagram Live“ kalbėjo K. Irvingas, pažymėjęs, jog karjeros baigti neplanuoja.

„Ne, karjeros nebaigiu ir niekur nesitraukiu iš šio žaidimo. Dar turiu daug ką nuveikti“, – pridūrė NBA žvaigždė.

K. Irvingas neišvyko su komanda į Filadelfiją, kur pirmadienį „Nets“ žaidė priešsezonines rungtynes su vietos „76ers“.

NBA žvaigždės sutartis su „Nets“ galioja dar dvejus metus ir likusio kontrakto vertė yra šiek tiek daugiau nei 70 mln. JAV dolerių.

Dėl vieno praleisto mačo jis prarastų apie 381 tūkst. JAV dolerių.

Praėjusį sezoną K. Irvingas buvo vienas kertinių žaidėjų Bruklino komandoje. Jis aikštėje vidutiniškai per rungtynes žaidė po 35 min., pelnė 26,9 taško, atkovojo 4,8 kamuolio ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Bruklino komanda reguliarųjį NBA sezoną pradės spalio 19 dieną Milvokyje, kur susigrums su čempionų titulą ginančia „Bucks“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)