Apie romantinę sceną pasaulis sužinojo iš socialinio tinklo „Instagram“, kur tiek pats D. Rose'as, tiek jo sužadėtinė Alaina Anderson pademonstravo įspūdingo dydžio sužadėtuvių žiedą.

Niujorke gimusi 24 metų A. Anderson yra verslininkė, turi apie 300 tūkst. sekėjų „Instagram“ ir vadovauja sveikatos ir grožio kompanijai KIC. Moteris su NBA žvaigžde susitiko 2016 metais, kartu augina dukrą Laylą Malibu ir sūnų Londoną Marley. D. Rose'as taip pat turi berniuką iš ankstesnės santuokos.

Vis dėlto žiniasklaidoje tai sukėlė nemažai šurmulio, mat manyta, kad pora susituokė dar 2018 metais, kai „Knicks“ gynėjas paprašė poilsio dienų būtent vestuviniams reikalams susitvarkyti. Tuo metu A. Anderson jau laukėsi abiejų atžalos. Tuomet buvo kalbama, kad vestuvės buvo mažos ir privačios.

Bet kuriuo atveju – vedę ar ne – vakaras tuščioje milžiniškoje arenoje prie staliuko ir su sužadėtuvių žiedu turėjo būti išskirtinis. Juk ne kiekvienas gali sau leisti išsinuomoti „Madison Square Garden“.

Galbūt tai padės D. Rose'ui šį sezoną namų aikštėje jaustis dar geriau – prisiminimai iš vakaro turėtų būti geri. Galbūt jo vedamas „Knicks“ sugebės prasibrauti į atkrintamąsias varžybas, kur komanda nebuvo jau beveik dešimtmetį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)