Šį kartą „Lakers“ į kovą metė beveik visą savo žvaigždyną, bet ir grupinių jo pastangų nepakako įveikti „Golden State Warriors“ ekipai, kovojusiai ir be Draymondo Greeno, ir be Stepheno Curry, ir be vis dar reabilitaciją atliekančio Klay Thompsono.

Los Andžele vykusį susitikimą „Lakers“ pralaimėjo 99:111 (24:32, 29:23, 32:29, 26:15).

Klaidomis ankstesnėse rungtynėse „Lakers“ gramzdinęs Russellas Westbrookas per 28 min. surinko 10 taškų (3/9 metimai iš žaidimo), atkovojo 10 kamuolių, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir suklydo 5 sykius.

Rezultatyviausiai tarp pralaimėjusiųjų žaidė 20 taškų surinkęs Anthony Davisas, 17 pridėjo LeBronas Jamesas, 13 – Carmelo Anthony.

„Warriors“ ekipai, kuri, skirtingai nei „Lakers“, laimėjo visas 4 žaistas ikisezonines rungtynes, 18 taškų surinko Jordanas Poole'as, po 16 pridėjo Otto Porteris ir Damionas Lee.

Iki naujojo NBA sezono starto „Lakers“ liko sužaisti vieną susitikimą – su Sakramento „Kings“. Čempionatas prasidės spalio 19 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)