„Kyrie priėmė asmeninį sprendimą ir mes gerbiame jo pasirinkimą. Šiuo metu toks pasirinkimas riboja jo galimybes būti pilnateisiu komandos nariu, mes neleisime nei vienam komandos nariui komandos gyvenime dalyvauti tik iš dalies.

Svarbu pabrėžti, jog mes ir toliau sieksime kurti gerą atmosferą komandoje ir liekame ištikimi susiformavusioms bendruomeniškumo ir pasiaukojimo vertybėms“, – teigė klubo vadovas.

Remiantis Niujorko vakcinacijos reikalavimais, uždarose patalpose vykstančiuose sporto renginiuose, įskaitant „Nets“ areną „Barclays Center“ ir „Knicks“ namus „Madison Square Garden“, lankytis gali bent viena COVID-19 doze paskiepytas asmuo.

Klubas negali teisiškai atskleisti, ar K. Irvingas buvo paskiepytas, tačiau toks klubo pareiškimas yra ženklas, jog NBA žvaigždė neatitiko Niujorko miesto sveikatos priežiūros institucijų priimtų taisyklių.

Bendraudamas su žiniasklaida, Marksas atskleidė, jog buvo konsultuotasi su „kiekvienu“, tačiau sprendimą priėmė jis pats ir klubo savininkas Joe Tsai.

K. Irvingas neišvyko su komanda į Filadelfiją, kur pirmadienį „Nets“ žaidė priešsezonines rungtynes su vietos „76ers“.

Praėjusį sezoną K. Irvingas buvo vienas kertinių žaidėjų Bruklino komandoje.

Jis aikštėje vidutiniškai per rungtynes žaidė po 35 min., pelnė 26,9 taško, atkovojo 4,8 kamuolio ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Bruklino komanda reguliarųjį NBA sezoną pradės spalio 19 dieną Milvokyje, kur susigrums su čempionų titulą ginančia „Bucks“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)