Svečiai iš Orlando dvikovą pradėjo spurtu 7:0, o pirmuosius „Pelicans“ taškus rungtynėse nuo baudų metimo linijos pelnė J. Valančiūnas.

Pirmą kėlinį 18:28 pralaimėję aikštės šeimininkai atsigriebė antrajame, kur pavyko varžovus, o įpusėjus rungtynėms pirmavo 52:51.

Po didžiosios pertraukos vyravo lygi kova, tačiau paskutiniame kėlinyje „Pelicans“ susikrovė 18 taškų persvarą (76:94) ir pelnytai triumfavo.

J. Valančiūnas išsiskyrė jau pirmose rungtynėse su Naujojo Orleano komandos apranga. Už ginčus su teisėjais vidurio puolėjas buvo nubaustas technine pražanga trečio kėlinio pradžioje, o netrukus už gestą mojant ranka į kitą teisėjo sprendimą gavo ir antrąją. Lietuvis buvo priverstas palikti aikštę.

Starto penkete rungtynes pradėjęs J. Valančiūnas per 20 min. pelnė 13 taškų (4/11 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 9 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo du metimus, kartą suklydo ir prasižengė penkis kartus.

„Jis tikras kovotojas, nesvarbu, kad ir darytume. Jis gavo dvi technines pražangas ikisezoninėse rungtynėse, o to nesu matęs niekada anksčiau, bet man patinka, kad jis toks užsivedęs“, – spaudos koferencijoje apie lietuvį žiniasklaidos atstovams kalbėjo „Pelicans“ strategas Willie Greenas.


„Magic“ aprangą vilkėjęs Ignas Brazdeikis per 12 min. pelnė 3 taškus (0/2 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai), atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir kartą prasižengė.

Rungtynėse nežaidė „Pelicans“ žvaigždė Zionas Williamsonas.

Pelicans“: T. Murphy III 20, N. Alexander-Walkeris 19, J. Valančiūnas 13, K. Lewisas Jr. 10, N. Marshallas 9, W. Hernangomezas 7.

Magic“: W. Carteris Jr. 13, C. Anthony 12, T. Rossas 11.

Kitų trečiadienio rungtynių rezultatai:

Finikso „Suns“ – Los Andželo „Lakers“ 117:105

Detroito „Pistons“ – San Antonijaus „Spurs“ 115:105

Atlantos „Hawks“ – Klivlando „Cavaliers“ 96:99

Dalaso „Mavericks“ – Jutos „Jazz“ 111:101

„Golden State Warriors“ – Denverio „Nugets“ 118:116

Los Andželo „Clippers“ – Sakramento „Kings“ 98:113

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)