P. Pierce‘as buvo atleistas iš ESPN dėl praėjusį balandį interneto platybėse pasirodžiusių vaizdo įrašų, kuriuose puolėjas nufilmuotas apsvaigęs ir apsuptas dailiosios lyties atstovių.

Šį vaizdo įrašą 43-ejų „Celtics“ legenda tiesiogiai transliavo šimtams tūkstančių savo sekėjų „Instagram“ tinkle. Įrašas per keletą dienų išplito ir susilaukė įvairių nuomonių.

Netrukus ESPN paskelbė nutraukianti bendradarbiavimą su P. Pierce‘u. Tiesa, buvęs „Celtics“ puolėjas teigia pats planavęs išsiskirti su žiniasklaidos priemone, nes „nekentė kelionių ir vadovų prašymų rimčiau dirbti“.

Viena iš pagrindinių priežasčių, kėlusių nepasitenkinimą, anot P. Pierce‘o, buvo nuolatinis reikalavimas laidose minėti L. Jameso vardą.

Žiūrovams P. Pierce‘as akivaizdžiai leido suprasti, kad L. Jameso pavardė jam simpatijų nekelia – L. Jameso jis neįtraukė į geriausių NBA žaidėjų sąrašą.

P. Pierce‘as ir L. Jamesas NBA buvo pagarsėję kaip aršūs priešininkai. Jie ne kartą susitiko Rytų konferencijos atkrintamosiose varžybose, o tarpusavio akistatos garsėdavo kieta kova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)