„76ers“ komandos atstovas spaudai Keithas Pompey informavo, jog B. Simmonsas kartu su savo agentu Richu Paulu susitiko su klubo vadovybe ir išreiškė norą būti išmainytas.

Tuo pačiu B. Simmonsas pranešė, jog neprisijungs prie komandos pasiruošimo stovyklos, prasidėsiančios rugsėjo 28 d.

25-erių australas ir prieš tai neslėpė noro palikti ekipą, kurioje praleido visą savo ligšiolinę karjerą NBA.

2016-ųjų pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas išreiškė pageidavimą žaisti Vakarų konferencijoje. Tiesa, mainams iš pradžių kelią užkirto pernelyg dideli „76ers“ ekipos lūkesčiai – už B. Simmonsą klubas geidė daug daugiau nei rinka galėjo pasiūlyti.

Praėjusį sezoną įžaidėjas NBA per rungtynes vidutiniškai rinko po 14 taškų, sugriebdavo 7 atšokusius kamuolius bei atlikdavo tiek pat rezultatyvių perdavimų.

Gandai dėl B. Simmonso ypač suintensyvėjo, kai žaidėjas nesėkmingai pasirodė Rytų konferencijos pusfinalio serijoje su Atlantos „Hawks“.

Pranešama, kad dabar triskart iš eilės NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse pasirodžiusio žaidėjo paslaugomis aktyviausiai domisi Sakramento „Kings“ ir Portlando „Trail Blazers“.

Anot žurnalisto Jasono Dumo, prie B. Simmonso mainų bus prijungiamas ir pirmą sezoną NBA sužaidęs Tyrese'as Maxey. Praėjusių metų 21-ajam naujokų biržos šaukimui atstovauja tas pats agentas R. Paulas. Skelbiama, jog pastarasis nenori matyti savo kliento, augančio Filadelfijos ekipos sistemoje.

Praėjusį sezoną gynėjo statistika siekė 8 taškus ir 2 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)