Pats A. Drummondas socialiniame tinkle „Twitter“ patalpino namų vaizdo kameros užfiksuotą įrašą, kuriame matyti, kaip rūbus dėvintis krepšininkas žaibiškai šoka į baseiną ir iš jo traukia į vandenį įkritusį savo dvejų metų sūnų.

Greta baseino sėdėjęs berniukas bandė atsistoti ir į vandenį įkrito praradęs pusiausvyrą. Aplikniniai tai pastebėjo, tačiau jau po akimirkos lyg žaibas į baseiną įskriejo 130 kg Andre, ištraukęs vaiką.


Kaip vėliau pažymėjo pats A. Drummondas, tokios situacijos gali tapti „didžiausiu tėvų košmaru“.

Laimei, šio įvykio metu niekas nenukentėjo – berniukas „į krantą“ sugrąžintas visiškai sveikas. Visi aplinkiniai atsipirko tik trumpu išgąsčiu.

A. Drummondas NBA lygoje žaidžia nuo 2012-ųjų. Du kartus jis buvo išrinktas į NBA Visų žvaigždžių rungtynes, su JAV rinktine 2014-aisiais jis tapo pasaulio čempionu.

Ne kartą agresyviai po krepšiais su Jonu Valančiūnu kovojęs amerikietis aukštaūgis už aikštės ribų yra spalvinga asmenybė. Prieš metus krepšininkas žiniasklaidoje išgarsėjo dosniu poelgiu viename iš Floridos valstijos restoranų, kur padavėjai arbatpinigių paliko 1000 dolerių.

Iš viso per karjerą A. Drummondas NBA jau uždirbo 137,8 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)