Pastaruosius du sezonus Bostono „Celtics“ klubo garbę gynęs NBA mažylis šią vasarą buvo išmainytas į Oklahomos „Thunder“ gretas, tačiau labai greitai sutarė dėl 74 mln. JAV dolerių vertės sutarties nutraukimo tam, kad galėtų prisijungti prie „Knicks“.

31-erių metų Kemba sėkmingiausio savo sezono metu NBA lygoje, dar žaisdamas Šarlotės „Hornets“ klube, vidutiniškai rinko net po 25,6 taško per rungtynes.

Bostone K. Walkeris fiksavo 20,4 ir 19,3 taško rezultatyvumą.

„Knicks“ krepšininkai šiemet užėmė ketvirtą vietą Rytų konferencijoje ir po aštuonerių metų pertraukos pateko į NBA atkrintamąsias varžybas, tačiau pirmame atkrintamųjų varžybų etape nusileido Atlantos „Hawks“.

Niujorko ekipos gretose Vasaros lygoje turi pasirodyti ir 20-metis Rokas Jokubaitis, šių metų NBA naujokų biržoje pakviestas 34-uoju šaukimu.

Tiesa, ar lietuvis jau artėjantį sezoną apsivilks „Knicks“ marškinėlius, ar visgi tobulės su „Barcelona“ apranga, kol kas neaišku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)