Apie tai praneša draftexpress.com įkūrėjas Jonathanas Givony.

20-metis mažeikiškis vis dar turi sutartį su Kauno „Žalgiriu“, tad klubą paliktų už išpirkos mokestį.

Jį sumokėti pasiruošusi ir „Barcelona“, kurioje gynėjas tęstų karjerą, jei būtų paliktas įgauti daugiau praktikos Europoje arba apskritai nebūtų pasirinktas NBA klubų.

ESPN reitinge R. Jokubaičiui prognozuojamas 44-as šaukimas.

Primename, kad „Žalgirio“ įžaidėjas svarstė galimybę dalyvauti ir dėl pandemijos gerokai vėlavusioje pernykštėje NBA naujokų biržoje, bet tuomet apsisprendė dar neskubėti.

Praėjusiame Eurolygos sezone jo statistika siekė 7 taškus, 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir 1,7 atkovoto kamuolio.

Dėl savo amžiaus šių metų naujokų biržoje automatiškai dalyvauti gali ir kitas lietuvis Arnas Velička. Braunšveigo „Lowen“ (Vokietija) sezoną užbaigęs 21-erių įžaidėjas dalyvauja NBA ekipų peržiūrose, taip pat pasirodys NBA Vasaros lygoje, kuri Las Vegase šiemet vyks rugpjūčio 8-17 dienomis.

Remiantis J. Givony, iš NBA naujokų biržos paskutinę akimirką nusprendė pasitraukti tokie Europos talentai kaip ispanas Carlosas Alocenas, kroatas Roko Prkačinas, taip pat Kėdainių „Nevėžyje“ žaidžiantis Arielis Hukporti iš Vokietijos bei Prienų „Cbet“ atstovavęs prancūzas Tomas Digbeu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)