Tai buvo pirmosios NBA finalo rungtynės Milvokyje nuo 1974 metų.

Prie 41 taško dar 13 atkovotų kamuolių ir 6 rezultatyvius perdavimus pridėjęs G. Antetokounmpo kalbėjo apie nusiteikimą: „Žinojome, kokios rungtynės mūsų laukia. Žinojome, kad turime išeiti čia į aikštę, žaisti gerą krepšinį ir kik įmanoma apsunkinti varžovams gyvenimą“.

Ketvirtas serijos rungtynes komandos Milvokyje žais trečiadienį, o paskui serija vėl kelsis į Finiksą.

G. Antetokounmpo Rytų konferencijos finale dvejas rungtynes praleidęs dėl traumos paskutinėse finalo rungtynėse taip pat buvo itin rezultatyvus – pelnė 42 taškus.

Apskritai graikui tai buvo 11-os rungtynės atkrintamosiose varžybose pelnant mažiausiai 30 taškų ir atkovojant mažiausiai 10 kamuolių. Pagal šią statistiką jis aplenkė „Bucks“ legendą Kareemą Abdul-Jabbarą (1974 metais). Tik Shaquille'as O'Nealas (13, 2000) ir Elginas Bayloras (12, 1962) yra surinkę daugiau.

Dvikovos lūžis įvyko antrojo kėlinio antroje dalyje, kai „Bucks“ surengė spurtą 30:9, o dar kartą spurtą pakartojo trečiojo kėlinio pabaigoje – 16:0.

Milvokio arenoje fanai skandavo: „Bucks in 6! Bucks in 6!“ Milvokio komanda siekia antrojo NBA čempionų titulo po 47 metų pertraukos.

Bucks“: Giannis Antetokounmpo 41 (13 atk.k.), Jrue Holiday 21, Khrisas Middletonas added 18, Brookas Lopezas ir Bobby Portis po 11.

Suns“: Chris Paulas 19 (9 rez.p.), Jae Crowderis ir Deandre Aytonas po 18, Cameronas Johnsonas 14, Devinas Bookeris 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)